Facebook Sayfalar İle İlgili

ahmetyavuz
11-12-2010, 14:38   |  #1  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
163 mesaj

"Bu Aralar Sayfa Çalınmaları Yüzünden Herkez Facebook'a Şikayette Bulunmuş
Ve Facebook Bu Olaya Bir Çare Bulmuş Ve Sayfa Koruma Uygulamasını Geliştirmiş , Şimdi Uygulamayı Anlatacağım.
1-Sayfa'yı Düzenleye Basın
2-Yöneticileri Yönet Sekmesine ......Basın
3-İsim Yazma Yerine Facebook'un Türkiye İletişim Adresini -----> [email]accountpagefacebook@hotmail.com[/email] <---------
4-İsim Yerine Yapıştırıyoruz.
5-Değişikliği Kaydete Basıp İşlemi Tamamlıyoruz
Bunu Yaptıktan Sonra Facebook Ekibine İsteğiniz Gidiyor Ve Sayfanız İçin Gerekli Koruma İşlemini Uyguluyor.+ Kurucu Üye Sayfadan Atılmıyor.Facebook Türkiye Ekibi"

Facebookda Böyle Bir Güvenlik Olayı Yayınlanıyor Kaç Gündür.. Bu Gerçek Mi.?Gerçekten Böyle Birşey Varmı?

accountpagefacebook@"hotmail.com" olması beni şüphelendiriyor facebook gibi bir firma kendi mail adreslerini açmayı planlayan şirket hotmailden iletişim mail adresi alması bana süphe kattı doğrusu.
+bunların zaten kayıtlı domainleri var @hotmail.com yerine @facebook.com olması gerekmiyormu.?
Lütfen bilgilendirirmisniz. 

anil_akbay
11-12-2010, 15:35   |  #2  
anil_akbay avatarı
Üye
77 mesaj

Yazdıklarını denedim böyle birşey yok. Facebook kurucusu Mark Zuggerberg adında oluşuyo yönetici ve o profil ona ait değil. Zaten isimde o şekilde değil "Mark Zuckerberg" şeklinde dir. ona ait olup olmadığını anlamak istiyorsanız eğer profili engellemeyi deneyin. Ben denedim ve engelleniyor. Normal de
Mark Zuckerberg gerçek facebook profili olsaydı engellenmezdi. Böyle hilelere kanmayın Göz kırpma

Son Düzenleme: anil_akbay ~ 11 Aralık 2010 16:06
ahmetyavuz
11-12-2010, 16:53   |  #3  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
163 mesaj
Alıntı: anil_akbay  
Yazdıklarını denedim böyle birşey yok. Facebook kurucusu Mark Zuggerberg adında oluşuyo yönetici ve o profil ona ait değil. Zaten isimde o şekilde değil "Mark Zuckerberg" şeklinde dir. ona ait olup olmadığını anlamak istiyorsanız eğer profili engellemeyi deneyin. Ben denedim ve engelleniyor. Normal de
Mark Zuckerberg gerçek facebook profili olsaydı engellenmezdi. Böyle hilelere kanmayın Göz kırpma
Bunlar Bu Yöntemle Facebook Sayfalarını Ele Geçirecekler...

anil_akbay
11-12-2010, 17:38   |  #4  
anil_akbay avatarı
Üye
77 mesaj
Alıntı: ahmetyavuz  
Bunlar Bu Yöntemle Facebook Sayfalarını Ele Geçirecekler...
Evet aynen öyle dikkatli olun bu tarz şeylerde..

Onuralp Yılmaz
12-12-2010, 11:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

bu iste bir bit yeniği var :)

adem-t
12-12-2010, 11:38   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Arkadaşlar o profili de şikayet edelim msn yazınca çıkan sahte Mark ı:)

ahmetyavuz
12-12-2010, 14:12   |  #7  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
163 mesaj

Ben Şikayet Ettim.. Sahte Profil Diye.. Birden Fazla Şikayet Gelirse Bence Konuyla İLgilenirler.!

Kapalı Hesap (135391)
12-12-2010, 14:32   |  #8  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Kimsenin olmadığı bir sayfada deneyin , adam mesaj ile küfür ediyor.

%100 Fake, çevrenizdeki bu konuda uyarın derim. Sayfaları elden gitmesin Göz kırpma

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128194) ~ 12 Aralık 2010 14:32
nomanzia
31-05-2011, 13:07   |  #9  
nomanzia avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
11 mesaj

Sakın boyle bir uygulamayı inanmayın. Facebook Sayfa tasarımı ve uygulamaları için en önemli olan kendi şifreniz zorlaştırmak ve artık facebook cep telefon uygulama başladı. Hesabınız hacklendiği zaman şifreniz cep telefona isteyebiliyrosunuz. İçiniz rahat olsun hiç bir sorun olmaz. Eğer account yerine sayfa hackleme durum olursa destek için hazırız. Arse Bilişim