hacı ben faceebook a girdim bi gün sohbete tıkladım sohbette açık olanlarıda gösterio açık olmayanlarıda gösteri açık olanların yanında yuvarlak yeşil bi şey var açık olmayanlarda hiç bir şey yok bide mesela 9 kiş açıksa sohbete tıkladığımda 7 sini gösteriyor bunu nasıl çözebilirm şimdiden ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN... LÜTFEN YARDIM EDİN
facebook sohbet açık olmayanlarıda gsterior_?
Arkadaş Listesi Oluştrdunmu =?
Diğer kişilerin yanında hilal işareti var mı?
diğer kişilerin yanında hiç bir şey yok sadece resimleriyle isimleri var çecrimiçi olanların yanında yuvarlak yeşil bi işaret var....... arkadaş listeside oluşturmadım bide 10 kişi çevrimiçiyse orda mesela 8 ini gösteriyor
Yan tarafta 10 kişi çevrimiçi diyor siz tıklayınca 8 kişi görüyorsunuz sanırım. Bu olağan bir şey. O anda girip çıkanlar oluyor. Kişi sayısı anlık güncellenmiyor. Bana da oluyor. 4 kişi çevrimiçi diyor tıkladığımda 2 kişi açık görünüyor 1-2 saniye sonra 4 sayısı 2'ye dönüşüyor.
online olmayan kişiler sizin sık görüştüğünüz kişilerdir..sohbette olmayanlara göndereceğiniz msjlar, onların "mesajlar" kısmına gidiyo..bu yeni uygulama daha pratik olmayı sağlıyo denilebilinir..bu iyi bişey..
Bu yeni Facebook Sohbet'in özelliği. Eski haline çevirmek için https://www.chip.com.tr/forum/fac ... virmek_t213902.html