facebook'ta duvar ayarları

haliliyas
10-06-2011, 04:15   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj

facebook'ta duvarımda paylaşılan bazı şeyleri profilime girince ben göremiyorum ama arkadaşlarım görebiliyor, ben sadece
gizlilik ayarları ---> ayarları özelleştir --->profil önizlemesinden, herhangi bir arkadaşımın adını yazdığımda, görebiliyorum bu paylaşımları. normal facebook profilime baktığımda bu paylaşımları göremiyorum dolayısıyla da silip engelleyemiyorum.
firefox, IE ve chrome da denedim hep aynı, kendi duvarımda başkaları tarafından paylaşılan bu şeyleri maalesef benim dışımda herkes görüyor :(
göremediğim bu uygulamaları nasıl görünür yapabilirim yada nasıl silip engelleyebilirim?
teşekkür

_Orion_
12-06-2011, 17:37   |  #2  
_Orion_ avatarı
Üye
87 mesaj

Hesap - Gizlilik ayaraları - altta ayarları özelleştire tıkla - Gönderilerimin yanındaki kutucuktan kimlere görüneceğini ayarla

haliliyas
16-06-2011, 00:42   |  #3  
OP Yeni Üye
26 mesaj

yardımınız için teşekkürler ama sorun benim görememem. üstelik bu, her paylaşımda yada uygulamada değil, sadece bazı uygulamalarda oluyor,
benim dışımda herkes görüyor duvarımda paylaşılan bu uygulamaları ama ben göremiyorum.
bu uygulamaları engellemeyi de denedim ama sonuç değişmiyor maalesef.

_Orion_
16-06-2011, 13:30   |  #4  
_Orion_ avatarı
Üye
87 mesaj

Her uygulamada olmuyorsa pek bilemiycem ama uygulamalar mı duvarında gönderi paylaşıyor? ve bunu yapan uygulamaları kaldırabildiğine emin misin?

haliliyas
16-06-2011, 14:05   |  #5  
OP Yeni Üye
26 mesaj
Alıntı: _Orion_  
Her uygulamada olmuyorsa pek bilemiycem ama uygulamalar mı duvarında gönderi paylaşıyor? ve bunu yapan uygulamaları kaldırabildiğine emin misin?
öncelikle ilginiz için teşekkürler )

bazı uygulamlar benden izinsiz  - engellememe rağmen -  duvarımda paylaşımlarda bulunuyor. işin ilginci ben bu paylaşımları göremiyorum ama arkadaşlarım görebiliyor.
ve son sorunuza cevap: evet uygulama "engellenenler" listesinde var

_Orion_
16-06-2011, 15:20   |  #6  
_Orion_ avatarı
Üye
87 mesaj

Normalde engellendiği zaman yayınlayabilmesi imkansız gibi, ilk defa duydum böyle bir durumu

haliliyas
16-06-2011, 16:28   |  #7  
OP Yeni Üye
26 mesaj

benim asıl şaşırdığım
benim kendi duvarımı görememem, facebook'un mantığına aykırı, bu kendi evinizde paranızla aldığınız bazı eşyaların size yasaklanıp başkalarına serbest bırakılması gibi birşey...
başıma gelmeseydi asla inanmazdım.