facebook'ta duvarımda paylaşılan bazı şeyleri profilime girince ben göremiyorum ama arkadaşlarım görebiliyor, ben sadece
gizlilik ayarları ---> ayarları özelleştir --->profil önizlemesinden, herhangi bir arkadaşımın adını yazdığımda, görebiliyorum bu paylaşımları. normal facebook profilime baktığımda bu paylaşımları göremiyorum dolayısıyla da silip engelleyemiyorum.
firefox, IE ve chrome da denedim hep aynı, kendi duvarımda başkaları tarafından paylaşılan bu şeyleri maalesef benim dışımda herkes görüyor :(
göremediğim bu uygulamaları nasıl görünür yapabilirim yada nasıl silip engelleyebilirim?
teşekkür
facebook'ta duvar ayarları
yardımınız için teşekkürler ama sorun benim görememem. üstelik bu, her paylaşımda yada uygulamada değil, sadece bazı uygulamalarda oluyor,
benim dışımda herkes görüyor duvarımda paylaşılan bu uygulamaları ama ben göremiyorum.
bu uygulamaları engellemeyi de denedim ama sonuç değişmiyor maalesef.
Her uygulamada olmuyorsa pek bilemiycem ama uygulamalar mı duvarında gönderi paylaşıyor? ve bunu yapan uygulamaları kaldırabildiğine emin misin?öncelikle ilginiz için teşekkürler )bazı uygulamlar benden izinsiz - engellememe rağmen - duvarımda paylaşımlarda bulunuyor. işin ilginci ben bu paylaşımları göremiyorum ama arkadaşlarım görebiliyor.
ve son sorunuza cevap: evet uygulama "engellenenler" listesinde var
benim asıl şaşırdığım
benim kendi duvarımı görememem, facebook'un mantığına aykırı, bu kendi evinizde paranızla aldığınız bazı eşyaların size yasaklanıp başkalarına serbest bırakılması gibi birşey...
başıma gelmeseydi asla inanmazdım.