Facebook'ta ilişki sona erdi ama sonrası...

CHIP Online
09-05-2008, 09:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Facebook'ta kocasından ayrıldığını duyuran kadın, sonrasında kocası tarafından katledildi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Face ... a-sonrasi_6791.html

Tracy Grinhaff, İngiltere Bombwell'deki bahçesinde katledilmiş bir biçimde bulundu. Kendisi Facebook profiline eşinden ayrılmak üzere olduğunu yazmıştı.

Daily Mail haberine göre Gary Grinhaff bunun üzerine önce karısını daha sonra kendisini öldürdü. 41 yaşındaki adam evinin yakınındaki bir ormanda bulundu. Çift arkalarında iki çocuğu yüz üstü bıraktı.

Tüm konu: Facebook'ta ilişki sona erdi ama sonrası...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir ilişki Facebook'ta başlatılır yahut bitirilebilir mi?

ceryan67
09-05-2008, 20:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
527 mesaj

Bir ilişki Facebook'ta başlatılır yahut bitirilebilir mi?

Facebook hakkındaki olumsuz haberlere hergün bir yenisi ekleniyor. Bu haberi, bu da sadece onlardan biri deyip geçemedim. "Facebook bir ailenin yok olmasına sebep oldu." diyerek te bağlamayacam sözümü. Facebook burada sadece vesile olmuş buna. Ordaki insanların ölümü, onların maneviyatının eksikliği ve ahlaki çöküntünün sonucudur.

tkarci
10-05-2008, 09:37   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

Facebook la ilgili her geçen gün başka türlü haberler çıkıyor. Hakkında bu kadar olumsuz haber çıkan bir site artık benim ilgimi kaybettiği için üyeliğimi sildim. Sosyal ağ olabilir veya başka bişeyde olabilir farketmez ama sorun kişisel güvenlikse (ki günümüz teknoloji dünyasında bu güvenlik önemli) ben bu konuya dikkat ederim. size tavsiyemde bu doğrultuda olacaktır.