Facebook'ta yeni bir özellik!

CHIP Online
05-02-2010, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sosyal ağını genişletmek isteyenler: Facebook'un bu deneysel özelliğiyle tanıştınız mı?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... -ozellik_18089.html

Resimlerle: Facebook Romanya güzeli Iulia Mladin

Facebook'un yeni deneysel özelliği, kullanıcılara yaptığı arkadaş önerilerinde eskiye nazaran hedefi daha iyi tutturuyor.

Yeni bir arkadaşı onaylayan Facebook kullanıcıları, o kişinin bağlı olduğu ve ortak arkadaş olması muhtemel 4 öneriyle karşılaşıyor. Bu sayede arkadaş listesini genişletmek ve bağlantıları arttırmak kolaylaşıyor.

Sosyal ağ devi zaten arkadaş önerilerinde bulunuyordu. Ancak bu yeni deneysel özellik oldukça basit bir şekilde açıklanabilen bir prensibi, son derece başarılı bir şekilde uyguluyor. Eklenen arkadaşlar arasında ortak arkadaşlara bakarak bağlantı kuruyor. Yani Facebook sadece kullanıcıları değil, onların kimleri tanıdığını da biliyor, bilmese de zeki bir şekilde akıl yürütebiliyor.

Bu deneysel özellik henüz test aşamasında ve yaygın kullanımda değil. Facebook bu özelliği geliştirip tamamladıkça daha yaygın kullanıma sunacak. İşte bu yüzden bazı kullanıcılar bu özellikle karşılaştı, geri kalanlar ise biraz daha bekleyecek.

Tüm konu: Facebook'ta yeni bir özellik!

İzleyin: Facebook'taki bayan gitarcı

Resimlerle: Facebook Romanya güzeli Iulia Mladin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook önerileri hedefi tutturuyor mu?

ufuk_35
05-02-2010, 15:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
800 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Arkadaş olarak ekleyince değil de öneriler kısmında bana hep hiç ortak arkadaşım bulunmayan sahte hesap olduğuna bahse girebileceğim, açık saçık resimli kızları tavsiye edip duruyor aylardır. Hep çarpıya basmama rağmen yenilerini bulup getiriyo.

Gece gece temayı da değiştirmiş benim, biraz garip olmuş da alıştım gibi.

Son Düzenleme: ufuk_35 ~ 05 Şubat 2010 15:55
Berke1
05-02-2010, 19:42   |  #3  
Berke1 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Arkadaşlar benim hesap dün geceden beri şu hatayı veriyor ne zaman düzelir bu?Hesaba UlaşılamıyorBakımnedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içindetekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz.