facebook üyeliği nasıl iptal oluyor arkadaşlarrrrrr
facebook üyeliği nasıl iptal oluyor
https://www.chip.com.tr/forum/
1 konuyu sadece 1 kere aç.. Konuyla ilgili açıklayıcı başlık yaz.. Hatta daha uygun 1 saatte yaz ki daha çabuk, daha çok ve daha düzgün cevap alabilesin..
Facebook 1 üye daha kaybetti, geçmiş olsun..
Link verdiğim konu silinmiş.. Yazımı okuyamadıysan diye 1 daha yazıyım..
Sağ üstten "account"a tıkla..
Çıkan sayfada en altta "deactivate"e tıkla.. Tamamdır..
dediklerini yaptım teşekkürler.her bilgiyi gizledikten sonra facebookun bir anlamı yok.tekrar teşekkürler
fazla search yapınca da iptal ediyolar.
ilginç....
fazla search yapılınca neden iptal ederlerki anlamadımmm...
yabancı dilim iyi deildir ama arada spam kelimesi geçti gibi.güvenlikle ilgili olabilir.önce uyarıyolar sonra iptal ediyolar.benimki iptal oldu baştan bidaha üye oldum.
facebook üyeliğini iptal edebilirsin, CU'nun verdiği linke bakman yeterli. Ancak uyarayım ki hepten iptal edemiyorsun bilgilerini; facebook üyeliği belki bedava ama bilgilerinizi de saklıyor veritabanında. İleride iptal edilen üyeliklere dönmek için sadece LOGIN olmak yeterli; yani facebooktan toptan kurtulamazsın.
sakin_insanilginç....böyle bir şey duymadım, mantıklı da değil; facebook'un ruhuna ters bir kere. Millet buraya birilerini aramak için üye oluyor zaten; bunu kısıtlamak facebook'u bitirir; yanlışın var.fazla search yapılınca neden iptal ederlerki anlamadımmm...
elvis32bende bilmiyorum iptal ediliyormu edilmiyormu...sakin_insanilginç....böyle bir şey duymadım, mantıklı da değil; facebook'un ruhuna ters bir kere. Millet buraya birilerini aramak için üye oluyor zaten; bunu kısıtlamak facebook'u bitirir; yanlışın var.fazla search yapılınca neden iptal ederlerki anlamadımmm...
yukarıdaki tüm mesajları sırasıyla okumanızı tavsiye ederim.
Son Düzenleme: sakin_insan ~ 24 Kasım 2007 14:08
bi daha başıma gelirse buraya resmini koyarım.bence aynı kişiyi search yapmanın limiti var.bilinçli olarak iptal etmedim ama sonuçta iptal oldu.
Bütün arkadaşlara teşekkürler bende yararlandım emme:)
Facebook'la ilgili ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar da u başlığa bir gözatsınlar: https://www.chip.com.tr/forum/konu.a...PIC_ID=42883
merhaba'''
oncelikle facebook ilk duydugumda sacma buldum ...
ama sonra dun uye oldum .....ama pisman oldum cunku bosa vakit gecirmek olarak goruyorum....simdide iptla etmek istiyorum...ama edemedim o ayri:p
fecebok nasıl ıptal olacak yardımcı olurmusunuz