merhaba arkadaslar ben windows xp ve internet 7 kullanıyorum bir kaç gün öncesine kadar facebooktan sorunsuz video izleye biliyordum ama suan malesef bi sorun olustu bir turlu açamiyorum ekranda devamlı The Video You requested could not be loaded please try againg later yaziyor format atmadan bundan nasıl kurtula bilirim bundan lütfen yardım.
facebook video izleyemiyorum
IE kullanıcısı iseniz IE 8 e terfiniz iyi olur.
Bi de böyle deneyin
http://www.filehippo.com/downloa ... 98f815c0866fa34f74/
Denemeden geçmeyin
internet baglantında sorun varmı yavaşmı benım net yavaşlladıgı zamna bendede oluyor ara sıra.
adope 10 yukle ızleyebılırsın adope versıyon 10 yukle senın yukledıgın vıdeo oynatıcının try versıyonu suresı bıtmıs bunu yukle ızlersın lınkverıyom adope flash player ı yuklce gecer
arkadaslar sorun sayenizde düzeldi. hepinize tek tek tskr ederim.çok saolun
Arkadaşlar benim derdim daha değişik face de video izleyemiyom ama şöyle normal Internet Explorer dan izliyorum ama Google Chrome ve Mozilla Firefox dan faceye girip video izlemeye çalıştığımda videoyu açmaya basıyom video o ekranı beyazlıyo video açma şeyi oynuyo hata falan vermiyor ama video açılmıyo:( neden böyle lütfen yardımcı olun...
facebookvideoindir.me adresinden bilgisayarınıza indirip izleyebilirsiniz.
Sizde Facebook videolarını izleyemiyorum diyenlerdenmisiniz? Facebook videolarını izleyememenin bir çok nedeni olabilir. Bizde Facebook videolarını izleyememe sorunu nun nedenlerini ve çözümlerini tek tek göstereceğiz.
Facebook Videolarını İzleyememe Çözüm-1
İnternet Explorer 7 kullanıyorsanız İnternet Explorer 8 e geçmeniz işe yarayabilir. İnternet Explorer 8 indirmek için Tıklayın.
Facebook Videolarını İzleyememe Çözüm-2
Bilgisayarınız virüs, malvare, trojen vb kötü niyetli bir yazılım kapmış olabilir. Bunu içinde kesin çözümler var:
SpyEmergency Spyware & Trojan & Virus Removal ( Özellikle bu programı herkese öneriyorum )
Ad-Aware
Microsoft Security Essentials ( Bence en iyi virüs programı )
Eğer sorun virüs kaynaklıysa yukarıdaki programlarala kesinlikle yüklenecektir. Bu arada özellikle söylemek istiyorum; SpyEmergency ve Microsoft Security Essentials i indirmenizi şiddetle öneriyorum.
Facebook Videolarını İzleyememe Çözüm-3
Flash Player iniz eski veya kurulu olmayabilir. Flash Player i indirmek için Tıklayın.
Facebook Videolarını İzleyememe Çözüm-4
Sorununuz DNS kaynaklı olabilir. Bunun çözümüde çok kolaydır.
Ağ bağlantılarıma sağ tıklayıp Özellikler e tıklayın. Sonra Bağlantınıza Sağ tıklayıp özellikler diyin karşınıza gelecek ekranda TCP/IP yazan yere iki Kere Tıklayın. Altta Bulunan DNS Ayarları Kurallarına tıklayın " Deaktif " lan yer " Aktif " olacak. DNS ayarlarınıda aşağıdaki gibi ayarlayın.
Birincil DNS: 4 . 2 . 2 . 4
İkincil DSN : 4 . 2 . 2 . 5
Facebook Videolarını İzleyememe Çözüm-5
Java nız yüklü olmayabilir veya yüklüysede sürümü eski olabilir. Javanızı yüklemek veya güncellemek için Tıklayın.
Eğer bu işlemlerin hepsini deneyip hala Facebook videolarını izleyemiyorsanız pc nize format atmanız çözüm olabilir.
Herhangi bir sorun durumunda bize yorum yolu ile ulaşabilirsiniz.
Kaynak: http://bilgispot.blogspot.com/20 ... -izleyemiyorum.html
Not: Bilmediğiniz DNS adreslerini kullanmayın!
- Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
- Gelişmiş sekmesinde, Hızlandırılmış grafikler bölümünü bulun.
- GPU işleme yerine yazılımla işleme kullan onay kutusunun işaretli olduğuna bakin degilse isaretleyin
viideolari izleyebilirsiniz