facebook virüsü

celal_hack
27-01-2011, 11:30   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

Facebookta arkadaşlarınızdan gelen ''FOTO YA BAK '' Şeklinde gelen mesajlara sakın tıklamayın. Geçenlerde annem tıklamış bütün hesap şifrelerimi hack lemişler bilgisayarada bi format atmak zorunda kaldım sakın böyle şeylere tıklamayın. Tıklayacaksanızda arkadaşınızdan gönderdiğine dair taahhüt alın yoksa başınıza büyük sorunlar açabilir

CasperTweti
27-01-2011, 11:42   |  #2  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
158 mesaj

Bana da msn dekişi listemdeki herhangi bir çevrimiçi arkadaşımdan
- hahahha Foto  http://apps.facebook.com/centrat ... [email]tiner07hotmail.com[/email] Dikkat bağlantıya tıklamayın kopyalayıp yapıştırdım.
diye banada msn de geliyor. Msn penceresinin üst kısmında kişi uygun olarak görülüyor altında da  "ÖNEMLİ( ha hah ha foto) virüslü" ibaresi var. Bunun bir çaresi var mı? Bilen varsa aynı yazıyı MSN de viriüslü dosya başlığında bir konu açtım burda veya orda paylaşırsa sevinirim.Dikkat bağlantıya tıklamayın kopyalayıp yapıştırdım.

Son Düzenleme: CasperTweti ~ 27 Ocak 2011 11:45
ismet35
27-01-2011, 13:25   |  #3  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj

Arkadaşım iyi misin densiz çok sil o bağlantıyı meraktan tıklarlar..

Son Düzenleme: ismet35 ~ 27 Ocak 2011 13:26
M.G.G
05-02-2011, 14:43   |  #4  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Peh...O link çoktan ortadan kaldırıldı.Ben yaptım ve bişey yok :).Arkadaşlar bu tür saldırılardan korunmak için firewall kullanmak şart...
O resmin silindiğinin kanıtı:

Onuralp Yılmaz
06-02-2011, 13:15   |  #5  
Yıllanmış Üye
922 mesaj
Alıntı: CasperTweti  
Bana da msn dekişi listemdeki herhangi bir çevrimiçi arkadaşımdan
- hahahha Foto  http://apps.facebook.com/centrat ...[email=tiner07@hotmail.com]tiner07@hotmail.com[/email] Dikkat bağlantıya tıklamayın kopyalayıp yapıştırdım.
diye banada msn de geliyor. Msn penceresinin üst kısmında kişi uygun olarak görülüyor altında da  "ÖNEMLİ( ha hah ha foto) virüslü" ibaresi var. Bunun bir çaresi var mı? Bilen varsa aynı yazıyı MSN de viriüslü dosya başlığında bir konu açtım burda veya orda paylaşırsa sevinirim.Dikkat bağlantıya tıklamayın kopyalayıp yapıştırdım.
Dikkat edersen linkin en sonunda kurbanın mail adresi var :).