Arkadaşlar bir türlü anlamadım, herkesin facebook anasayfası değişmiş, benimki değişmedi, neden böyle oldu ki? :S
Ben de değişmesini istiyorum...
Bir fikri olan var mı acep?
Arkadaşlar bir türlü anlamadım, herkesin facebook anasayfası değişmiş, benimki değişmedi, neden böyle oldu ki? :S
Ben de değişmesini istiyorum...
Bir fikri olan var mı acep?
arkdasım uye sıralamasına gore .. :)
her uye olanın bır uye numarası vardır .. bunun sıralamasına gore yapılıyor benım ogrendıgım kadarıyla bugun aksam ıtaberıyle hepsınınkı yapılacak mış :) Fısıltı gazetesi tabı nekdarı dogru bılmıyorum :)
Ne saçma bişimiş o yaw...çok pardon da çiş sırası mı bu, kuyruk mu war?:S
Bedava mı dağıtılıo?!
Her kişiye özel bir arayüz mü var face'de de ben mi bilmiorm...Bu gayet tek bir arayüz kullanan sosyal bir ağ, ve o tek arayüz değişince kayıtlı tüm kullanıcıların tek seferde değişmesi gerekir, mantıken...
Yanlış mı düşünüorm?
Eğer o fısıltılar doğru olsaydı hepimizin o veya bu şekilde kişisel sayfa tasarımlarına, renklerine sahip olmamıza olanak tanınırdı.. İyi de olurdu he di mi...:)
Bu arada amacım seni eleştirmek değil timex, hani demişsin ya fısıltı die, bilmeden fısıldayan insanlardan nefret ederim de, yorumum onlara...
üye sıralamasına göre...kişisel algılama..
bu üye sıralamasına göre de baya ısrar ettiniz de o zaman size şöyle söyleyeyim, babam benden 2 yıl sonra üye oldu ve değişti sayfası...Ablam ise benden nerdeyse 1 yıl kadar daha eskidir facebook'da ve onunki de değişmiş durumda...
Ben mi?
Ben üye sıralamasında son sırada oluyorum sanırım bu söylediğime göre...
Bilmem, kişisel midir bu..!