Facebooka gif koyma

ekomar16
29-10-2010, 17:10   |  #1  
ekomar16 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

Arkadaşlar bilyorsunuz facebook FBML kodları ile facebook sayfalarının sol tarafına gif eklemeyi kaldırdı ama şimdi gifler bazıları hatta çoğu sayfa kişi vb. hareketli resim paylaşabiliyor hemde sadece resim yükleyerek bu nasıl oluyor bazı yerlerde .gif uzantısını .jpg yapın diyo bazı yerlerde ise resmi yükleyin urlsini kopyalyın sonra url ile yeniden yükleyin diyor birde paylaşılan paylaşılan resimleri bilgisayara kaydedittiğimizde .gif uzantılı değil .jpg uzantılı resmi açtığımda hareket etmiyor ama resim 1 tane değil gif kaç kare ise okadar resim var windows fotoğraf galerisinde yani face nasıl hareketli resim yükleniyor face kaldırdı demeyin 28 10 2010 tarihinde facede hareketli resim vardı  internette denilenleri yaptım ama hiçbiri olmadı

Burak Gündüz
29-10-2010, 18:32   |  #2  
Üye
83 mesaj

Windows 7 Forum Başlığı içerisinde bir sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'la ilgili konu başlığı açmanız saçma ve anlamsız olmuş. Lütfen biraz anlayışlı ve duyarlı olalım.Chip Online Forum kurucuları bunu önlemek için birçok konu başlığı sunmuş bizlere.

Benim sorununuzla ilgili bir fikrim yok..

Konunuzun doğru ve en etkili bir şekilde cevaplanması için en etkili yer onunla ilgili olan yerdir: "Bloglar ve Sosyal Ağlar"forumuna açarsanız sorununuz hem daha hızlı çözülecek hem de doğru yanıtlar alabileceksiniz.

ekomar16
30-10-2010, 13:22   |  #3  
ekomar16 avatarı
OP Yıllanmış Üye
100 mesaj

sağolasın arkadaşım ben ona dikkat etmemiştim

mcafee23 ayrılmıştır
31-10-2010, 03:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

bakın şimdi size bir kehanet
saat 03:38'de djprens18 adlı üye bir alta şu mesajı bırakacak

dostum .png uzantılı olmasın o :D png nin arka arkaya resim oynatma özelliği var gif gibi ama biraz değişik
9 kareli bir resim düşün her karesinde bi resim war ama tek bi resim içinde bunlar :D ve sırayla o karelerdeki resimleri gösteriyo ve gif gibi oluyor. :D
ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama :D

:P hahuuhuu
HERKES ANLAMIŞTIR SANIRIM NASIL BİLDİĞİMİ

android3
31-10-2010, 03:38   |  #5  
android3 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
156 mesaj

dostum .png uzantılı olmasın o :D png nin arka arkaya resim oynatma özelliği var gif gibi ama biraz değişik
9 kareli bir resim düşün her karesinde bi resim war ama tek bi resim içinde bunlar :D ve sırayla o karelerdeki resimleri gösteriyo ve gif gibi oluyor. :D
ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama :D

ekomar16
31-10-2010, 16:08   |  #6  
ekomar16 avatarı
OP Yıllanmış Üye
100 mesaj

ne dediğinizi anladım oldu tekresimde bir sürü kare vb. ama facebook yükledim hatta 4-5 farklı yöntem denedim olmuyor yinede saolun