Arkadaşlar bilyorsunuz facebook FBML kodları ile facebook sayfalarının sol tarafına gif eklemeyi kaldırdı ama şimdi gifler bazıları hatta çoğu sayfa kişi vb. hareketli resim paylaşabiliyor hemde sadece resim yükleyerek bu nasıl oluyor bazı yerlerde .gif uzantısını .jpg yapın diyo bazı yerlerde ise resmi yükleyin urlsini kopyalyın sonra url ile yeniden yükleyin diyor birde paylaşılan paylaşılan resimleri bilgisayara kaydedittiğimizde .gif uzantılı değil .jpg uzantılı resmi açtığımda hareket etmiyor ama resim 1 tane değil gif kaç kare ise okadar resim var windows fotoğraf galerisinde yani face nasıl hareketli resim yükleniyor face kaldırdı demeyin 28 10 2010 tarihinde facede hareketli resim vardı internette denilenleri yaptım ama hiçbiri olmadı
Facebooka gif koyma
Windows 7 Forum Başlığı içerisinde bir sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'la ilgili konu başlığı açmanız saçma ve anlamsız olmuş. Lütfen biraz anlayışlı ve duyarlı olalım.Chip Online Forum kurucuları bunu önlemek için birçok konu başlığı sunmuş bizlere.
Benim sorununuzla ilgili bir fikrim yok..
Konunuzun doğru ve en etkili bir şekilde cevaplanması için en etkili yer onunla ilgili olan yerdir: "Bloglar ve Sosyal Ağlar"forumuna açarsanız sorununuz hem daha hızlı çözülecek hem de doğru yanıtlar alabileceksiniz.
bakın şimdi size bir kehanet
saat 03:38'de djprens18 adlı üye bir alta şu mesajı bırakacak
dostum .png uzantılı olmasın o :D png nin arka arkaya resim oynatma özelliği var gif gibi ama biraz değişik
9 kareli bir resim düşün her karesinde bi resim war ama tek bi resim içinde bunlar :D ve sırayla o karelerdeki resimleri gösteriyo ve gif gibi oluyor. :D
ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama :D
:P hahuuhuu
HERKES ANLAMIŞTIR SANIRIM NASIL BİLDİĞİMİ
dostum .png uzantılı olmasın o :D png nin arka arkaya resim oynatma özelliği var gif gibi ama biraz değişik
9 kareli bir resim düşün her karesinde bi resim war ama tek bi resim içinde bunlar :D ve sırayla o karelerdeki resimleri gösteriyo ve gif gibi oluyor. :D
ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama :D