[/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
resimde chipten anıla anlattım okuyun
facebookta açık buldum
ben olayı anlamadım
zaten kişi veya resimleri normal şekilde silince de parola sormuyor ki.
dediğini yaptım parola istiyor.
eğer internet tarayıcında başka bir sekmede veya sayfada hesap açıksa linke tıkladığında yeni açılan facebook sayfası parola istemez.Burada parolanın tarayıcıda kayıtlı olmasına gerek yoktur.
ben olayı anlamadımolayı bastan anlatayım diyelimki facebook hesabın vardı ve baska birinin facebook hesabını çaldın ve daha önceden aldığın facenin olduğu maile ana mail olarak kaydettin ne olur bu durumda hesaba hiçbir şekilde erişemessin sende arkadaslarnı ve resimlerini bu hesaptan silmek istiyorsun ama silemiyorsun bu durumda bu durumda birine eski hesabını eklet ve mailine e mail gelecektir tıkla ona arkadas istedini onayla de sonra hesap otomatikman senin kontrolüne geçiyor resimlerini ve arkadaslarını silebiliyorsun normalde o hesaba giriş yapmayı veya parolayı unuttum dersen bu hesap hiçbir maile ait değil ve erişemessin hiçbir şekilde bu açıkla erişiliyor
zaten kişi veya resimleri normal şekilde silince de parola sormuyor ki.
dediğini yaptım parola istiyor.işte böyle değil yazdıklarımı oku format atmıştım ve ondan sonra o hesaba girmedim hiç bu şekilde resimlerimi ordan temizledim
eğer internet tarayıcında başka bir sekmede veya sayfada hesap açıksa linke tıkladığında yeni açılan facebook sayfası parola istemez.Burada parolanın tarayıcıda kayıtlı olmasına gerek yoktur.
yani hesaba yetkisiz erişim sağladım ve resimlerimi arkadaslarımı sildimSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 23 Eylül 2010 18:30
hesabımı daha önce arkadaşım olmayan başka bir hesaptan ekledim çıktım.
Mailime gittim gelen maili tıkladım parola ekranı ile karşılaştım
hesabımı başka daha önce arkadaşım olmayan bir hesaptan ekledim çıktım.sen şimdi bir face hesabı aç sonra bu hesabın ana mailini önceki face hesabındakiyle aynı yap
Mailime gittim gelen maili tıkladım parola ekranı ile karşılaştı
bir mailde 2 face oluyor ve bir face hesabı iptal oluyor yani erişemiyorsun resimlerini falan temizleyemiyorsun bu yöntemle yetkisiz erişim sağlıyorsun denedim kendim zaten konuyu denedikten sonra açtım
tek maille 2 face denemedim ben o yüzden olabilir
nefret ediyorum şu faceboktan : ) her yerde face her insanın azında dilinde face sokakta evde okulda işte vs
neyse geçen gün komşunun babası öldü adama baktım face oynuyo tutum bitane çaktım neyse hastalık heralde millete yoksa banane.
nefret ediyorum şu faceboktan : ) her yerde face her insanın azında dilinde face sokakta evde okulda işte vs3 gün önce yukarıdaki komşumun annesi öldü oğlu da ertesi gün müziği sonuna kadar açmış güm tıs güm tıs müzik dinliyor, Yukarı çıkmayayım dedim feysbuktan baktım orada, çocuğa "yukarı geliyorum" dedim. "hayır mı abi ? " dedi. "hayır hayır" dedim "ümüğünü sıkıp bu vatanı senden kurtaracam" dedim. sırıttı. "oğlum anneannen 2 gün önce öldü sen tutup müziği dibine kadar açıyon, ölene saygın yok, yaşayana bari saygı duy" dedim. "tamam yawww" dedi:) yukarı çıktım zile bastım kapıyı açmadı :)
neyse geçen gün komşunun babası öldü adama baktım face oynuyo tutum bitane çaktım neyse hastalık heralde millete yoksa banane.Kızdım büyük bir elektro mıknatıs yapacam, bilgisayarının tam altına kuracam, sonra deh edecem elektriği görecek ebesini:)
iyi olur sigortayı indir zaten kesilir : )
https://www.chip.com.tr/forum/san ... 36_wp1.html#1174766
burda yazdım açığın detayını düzgün şekilde o zaman karıştırmışım