arkadaşlar oyunu yüklemek için oyunun simgesine bastıgımda steam error hatası veriyor bunu nasıkl çözebilirim lütfen yardım edin bende bunu oynamak istiyom
not: sistem vista 64 bit
arkadaşlar oyunu yüklemek için oyunun simgesine bastıgımda steam error hatası veriyor bunu nasıkl çözebilirim lütfen yardım edin bende bunu oynamak istiyom
not: sistem vista 64 bit
application load error 5:0000065434
hata bu arkadaşım yardımcı olursa çoksevinirim
internetten fear2extract dosyasını indirin
daha sonra dvdleri bir klasöre kopyalayın
sonra indirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkartın
indirdiğimiz dosyayı çıkarttığımız klasöre girin ve INSTALL_FEAR2.bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyoruz
@echo off
set SRC="e:\fear2\Project Origin_disk1.SIM"
set DST="C:\Program Files\GAMES\FEAR2"
bu yerleri endinize göre ayarlayın mesela
set src=setup dosyalarının bulunduğu dizin
set dst=install ediceğiniz dizin
INSTALL_FEAR2.bat çalıştırın tüm işlemler bitince
fix_fear2 klasörünün içindeki whateveryouwant i çalıştırın.
daha sonra fix_fear2 klasörünün içindeki dosyaları steam klasörüne kopyalayın.
çıkardığınız dizine fear2 nin crackini kopyalayın www.gamecopyworld.com da olabilir
iyi oyunlar
merhaba erhan arkadasım fear2 deki hatayı senin tavsiyen dogrultusundagiderdim teşekkür ederim.birsey danıscaktım torrent ten indirdim fear2ı ama rusça cıktı bunu ingilizceye cevirme imkanım varmı varsa nasılyapabilirim bilgin varsa yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler...
illk başta secme sansı tanımadımı? tanımadıysa ole olucak.
yok benim indirdigim bi garipti hiç kurulum yapmadım setup fln yoktu erhan arkadasımızın dediklerini yaptım oyun direk calıstı kurulumsuz :D dil olayınıda hallettim biraz ugrasınca ruscayı ingilizce yaptım onuda nası yaptım anlatayım belki birinin işine yarar :D
oyun klasörünün içinde whateveryouwant adlı bi dosya var onu sag tıklayıp not defteriyle acın orada
"Language"="ru" yazıyor "ru" yu "en" yaparak not defterindeki değişikliği kaydedip kapadım.ardından yeniden düzenlemiş oldugumuz whateveryouwant dosyasını çift tıklayarak kayıt defterine ekledim hepsi bu kadar oyun ruscadan ingilizceye döndü :D :D