Fallout: Yaşanan sorunun sorumlusu bulundu...

CHIP Online
09-05-2009, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Fallout 3: Broken Steel'i yüklemeye çalışanların karşılaştığı sorunun kaynağı tanıdık bir isim çıktı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Fall ... -bulundu_12614.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Çok tutulan Fallout 3'ün yeni eklentisi Broken Steel'i internetten indirip yüklemeye çalışan Xbox 360 kullanıcıları "esrarlı" bir hata mesajı ile karşılaşıyorlar.

Bethesda Softworks tarafından yayınlanan eklenti, Xbox 360'ta internetten satın alınıp indirilerek kurulabiliyor. Ama son günlerde yaşanan yükleme problemleri oyuncuları çileden çıkarmış durumda.

Daha önce de yine Bethesda'nın "The Pitt" eklentisinde sorun yaşanmış ve şirket hemen bir yama yayınlamıştı. Ama yazılımcılar hatanın bu sefer Windows Live yükleme sisteminden kaynaklandığını bildiriyorlar: "Biz de şu anda kendi cihazlarımızda aynı hatayla karşılaşıyoruz. Bu bir Windows Live DRM yükleme hatası ve Microsoft üzerinde çalışıyor. Sorun halledilir halledilmez kullanıcılarımıza bilgi vereceğiz."

Fallout 3 bir nükleer savaşın dünyayı cehenneme çevirmesinden 200 sene sonra, 2277'de geçiyor. Oyunda nükleer serpintiden korunmak için sığınaklarda yaşanlardan biri olarak kısa bir alıştırmadan sonra sığınağı terk edip Washington'un kalıntıları arasında gezinebiliyorsunuz.


Tüm konu: Fallout: Yaşanan sorunun sorumlusu bulundu...

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Fallout 3 ne kadar iyi?

PcMaKeR
09-05-2009, 20:50   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

bir oynayamadım şu oyunu. Arkadaştan aldım çözemedim bişi. ilk başta doğum mu ne oluyor orda duruyor bir daha dokunmadım sıkılınca.