işlemci pentium D 820http://www.vatanbilgisayar.com/x ... ils.aspx?I_ID=46558
fan aldım sizce nasıl
- 1
- 2
almışsın artık yapacak birşey yok :) . stok fandan daha iyi , güzel
Almışsında o işlemci'den fazla bi soğutma bekleme :)
Stok fan ile bu fan'ın arasındaki ısı farklarını buraya koy bari öyle kuru kuru aldım demekle olmuyor
Bende almayı düşüyorum para bulunca.Ama kule tipi olucak.Bu fan ile stock arasında en fazla 5 derece fark olur.
Bu soğutucu'da sayılmaz fan diyelim :)
pek bi fark olacağını sanmıyorum. almadan bize sorsaydınız keşke.
ısı farkını ölçüp koyun en azından. merak ettim şimdi
:D Stock belkide bundan iyi çalışır.Şimdi macunu sürememiştir gerçekten merak ettim farkı
Benim FAN senin fanını döver
rekabet etmeyin masaüstü pc'imdeki fan, forumu döver
ya siz ne yaptiniz biri t.macun surememistir demis bıri islemcı fiyatında fan onermis vatandakı eleman bu fiyata alina cilecek en ıyı fan dedi bide nasil stok fandan farkı olmaz eski stok fanın ayagı kirıldıgı ıcın mecburen aldım yoksa pentıum d ıslemcıye bu bıle fazla bırı ısıarı yaz demıs 35derece bosta
BU FIyata alınabılecek daha ıyı bır fan varmıydıda?kasaya bu bıle buyuk gelıo ztn crea marka 4yıllık bı pc t macunu surdum oadarda degıl fanı takana kadar oldum ztn sımdı tel deyım pc ye gecınce yukte sonuclarını yazarım evde 1gb lık bı ram var suanda1.5 kullanuorum bırı333 bırı266 ama 1gb lık 333luk remı bunlardan farklı slot a takınca calısmıyor ekrana goruntu gelmıyor
Bende Xigmatek HDT Alıcam 26 TL.
40 Paralel kanatlı, 2 14 cm. fanlı, İşlemciye direk temas bakır boruları, 30 cm. boyu olanlar ne oluyor o zaman ? :)ses seviyesi benim önceki intel in stok fanı ile kıyaslarsak çok iyi ısılarda önceden yükte 70 derece şimdi 55 dereceyi geçmiyor boşta falanda 35 38 derece falan ya bunları neden işlemciye daha yakın yapmıyorlar işlemciyle pervane arasında ciddi bi uzaklık var bide bazı pc lere bakıyorum eski kalitesiz vestel marka falan ama hiç ses soluk yok benimkinde hala nereden baksan bi 15db falan var 2600rpm de çalışıyorSes durumları nasıl fan'ın belki benim Pentium 4'e de alırım azcık ses yapmaya başladı :))
HDT Yerine Red Scorpion al.
vatanda 40tl falan görmüştüm onu sanki ama benim kasaya biraz zor sığar bu bile zor sığdı hdd yi ters çevirdim diğer yöne allahtan yukarıda da vida yeri var yoksa kabloları engelliyodu ya kasa çok dandik crea nın kasaları adamlar bi kasa yapmış ram slotları hddnin altında kalıyo bios pili ni çıkartmak için işlemci fanını çıkartmak lazım ekran kartını çıkartmak zaaten kablolardan ayrı bi şey adamlar hdd konulacak dorduzgun yer bile yapmamış 1 adet yer var orada ram slounun hemen üstünde askıda duruyo hdd
benimki neden böyle küçük ya
- 1
- 2