Merhaba arkadaslar,
140 mm fan filtresi yokmu? ben bulamadım hiç biryerde 140 mm fan var ama fan filtresi yok. Yada fan filtresi üretilmediyse onun yerıne ne kullanabilirim filtre işlevi görebilecek... :) tskler
Merhaba arkadaslar,
140 mm fan filtresi yokmu? ben bulamadım hiç biryerde 140 mm fan var ama fan filtresi yok. Yada fan filtresi üretilmediyse onun yerıne ne kullanabilirim filtre işlevi görebilecek... :) tskler
kadın çorabı süper fıkır ama havanın geliş yönünü kapadın peki diğer tarafını nasıl açık bırakacaksın ben orayı anlayamadım sonucta kadın çorabının icerisine sokacaksın fanı on ve arka kapanacak hava zar zor girmezmi ?
filtre fanın havayı çekiş yönünde olması lazım üfleme yönünde olursa fanda tozlanır zamanla gelen tozları tutacağından çekiş gücünde azalma olacak temizlemek sorun değil ama aşırı bi yavaşlama da yapmaz olursa da şöyle bi tozunu üflersin gider
Tabiki haklısın hava çektiği yönde olmalıda yanlız kadın çorabının içine koyarsak hem çekiş yönü hemde çıkış yönü kapanacak o yüzden kadın çorabına bir care bulmam lazım. sadece ön kısmı nasıl kapatırım onu düşünmeliyim.
Ek olarak çorabı yerleştirdiğimizde pervaneye sürtecektir. Çünkü Cooler master fan çekiş yönünde ısgara yok hava çıkış yonunde dort kol tutuyor motorunu ve pervaneyı dolayısı ıle önde kol veya ısgara olmadığı için pervaneye değmezmi?
tsk ederim.
Kardeş işin enterasan tarafı denemk gerekte ben normal cooler master centrıon 590 kasaya fan takacagım 5 tane o yuzden dışarı hava verenlere gerek yokda ama içeri hava verenlere fıltre sart ve fanları nasıl takacam guc kaynagına onu dahı bılmıyorum.