Arkadaşlar pc'nin ön kısmında içeriye doğru üfleyen 12cm'lik ve arkasında dışarıya doğru üfleyen 8cm'lik fanlar var. Kasadan çok ses çıkmaya başladı ve ben arkadaki 8cm'lik fanın ses yaptığını düşünüyorum fanı çıkarıp bi kaç gün öyle kullanmayı düşünüyorum en azından emin olmak için. Sorum ise arkadai fanı çıkarmam kasanın sıcaklığında çok etki edermi?Teşekkürler..
Fan hakkında küçük bi soru
Oyun pek fazla oynamıyorum zaten sadece bi kaç günlüğüne denemek için sökücem sorun arkadaki fandaysa yenisini almayı düşünüyorum kasa büyük sayılmaz aslında, pc'yi geceleri download için açık bırakıyorum ve baya rahatsız ediyor en azından bi gece arkadaki fan olmadan çalıştırırım makinayı ona göre karar veririm.Sorun olur diyosanız riske atmak istemiyorum..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
762 mesaj
Download esnasında sorun olmaz.Ama oyun gibi yüklü işlemlerde sıkıntı olur.
Yıllanmış Üye
881 mesaj
etkisi olur öndekini çıkar sende arkadakine dokunma o zaman
Yıllanmış Üye
881 mesaj
arkadaki fanın ses yaptığını düşündüğüm için arkadakini çıkaracağım yanlış anladın
tamam o zaman ama genede ısı sorunuolur öndeki kasanın içine üfleyecek ve onu dışarı atacak yani ısıyı dışarı tacak bir sitem olmayınca içerideki tozlar havalanacak tozun elektrik devreleri üzerinde kısa devre yapma özelliği var yani üzerlerinde akım taşırlar bağlantı elemenı gibi ya kasanı tozdan iyice arındır yada dikkatli kullan hana sirkülasyonuna dikkat et mesela kasanın yan kapağını çıkartarak bir olsun rahatlaya bilşri kasn ısı konusunda kjolay gelsin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Siz hele sisteminizi ve sıcaklık değerlerini yazın. Donanım bileşeni üretici sitelerinde kritik sıcaklık değerleri yazar, modelinize ait olanlar...