arkadaşlar çok acil yardımınız lazım soracak kimse bulamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim ben kasanın yan kapağına fan için matkapla delik açmayı düşünüyorum ancak kapağın neresini deleceğimi bilmiyorum resimde koydum bi bakın sizce bu kapağın neresini nasıl deleyim 12 lik fan takmak istiyorum bir yer var ama ordada filtre var işlemci için sizce nereyi deleyim
resimlerde bunlar çok acil yardımlarını bekliyorum
ImageShack - Hosting :: 6yythtyxh3.jpg
ImageShack - Hosting :: yjnghss6.jpg
fan için kasanın neresini deleceğim?
en iyisi bir bilgisayarcıya götürmen..onlar takar. ama kapağada bakınca hava delikleri var. eğer vidaları oralara tutturabilirsen iyi. ancak fanın hava alabilmesi için arka taraftaki gibi ızgara oluşturmalısın. işlemcinin hava alma yerinin hemen altına takabilirsen(büyük ihtimal ekran kartın ordadır) ekran kartını daha iyi soğutursun.
buarada birde delik açarken açtığın deliklerin büyüklüğünün fanın vidalarının tutabileceği genişlikte olmasına dikkat et.
Arkdaşım delik açmana felan gerek yok.
O kasanın ordaki işlemci fanına denk gelen yuvarlak yeşil zımbırtıyı söktünmü
tam oraya fan takabilirsin.Hıp diye oturur yani.
sah1nArkdaşım delik açmana felan gerek yok.o yuva 8cnm takcagı fan 12cm ama
O kasanın ordaki işlemci fanına denk gelen yuvarlak yeşil zımbırtıyı söktünmü
tam oraya fan takabilirsin.Hıp diye oturur yani.
filtrenin olduğu yere tak fanı...12 CM olmaz ama en azından 8 CM olur....Boşuna delmeyle falan uğraşma...Sonra varmı yokmu bilmiyorum ama kasanın ön ve arkasınada 2 adet 12 CM fan takarsan kasanın havalandırması güzel olur...