Herkese selam,
Egzoz fan alacağım yalnız fan yeri 90mm ile 80mm arasındaki fanları destekliyor.Olursa 90mm olmazsa 80mm bana iyi bir fan önerisinde bulunur musunuz?İyi fana üflesin ledli olursa iyi olur.
Herkese selam,Dostum hapı yuttuğunun resmidir :)Egzoz fan alacağım yalnız fan yeri 90mm ile 80mm arasındaki fanları destekliyor.Olursa 90mm olmazsa 80mm bana iyi bir fan önerisinde bulunur musunuz?İyi fana üflesin ledli olursa iyi olur.
Son bir ayım 90 - 92 mm sessiz fan aramakla geçti , ne hikmetse üretmiyorlar 90'lık ları :(
1-2 model var... Noctua'anın 92 mm bir fanı var ultra sessiz ama oda nerede ise 50 TL :((((
Birde Thermaltake var ama oda maaşallah traktör gibi ses yapıyormuş :((((Mecburen 8'lik aldım , en sessiz ve performanslı olarak şunu gördüm , aldım :
http://www.hepsiburada.com/Liste ... d=1125&SKU=BD132107
Ama gerçekten sessizlik ve perf. istiyorsan 12-14 mm'lik fanların altında pek iyi sonuç olmuyor...
Hiç egzos fanı takmazsan olmaz... Sistem ısınır... Örneğin benim eski fan 90 mm'di ama 7 yıllıktı artık çok ses yapar oldu değiştim mecburen... Şimdi 80 mm'lik taktım... Ama anakart sıcaklık değerlerinde 3-5 derece; Cpu da 2-3 derece sapma var :( (arttı biraz...)