Arkadaşlar 10 gün önce 2 yıl önce topladığım pc mi sıkı bir pazarlık sonucu 700 tl bıraktım.Sattığım pc min özelliklerini yazmıyorum çünkü tevellüten kalkmış.Sadece işlemcisi size belirtmek istiyorum.Sattığım pc im özellikleri hakkında size fikir vermesi babında.İntel pentinum D.920 İşlemcili..
Ve artık üçüncü pc mi kuracaktım.Ucuz ama ileriye dönük bir pc kurmalıydım.Kısıtlı bütçeme rağmen.Geçtim pc nin başına hepsi buaradan com dan 920 ytl bir pc topladım.Ama şu fan seslerinden kurtulamadım.Pc odamın çocuk odasına yakın olmasından dolayı geceleri kısık sesste tv izlediğim için fan sesi neredeyse tv nin sesini bastırıyor.Şim siz üstadlardan öğrenmek istediğim.Şu iki parçayı pc me taksam ses kesilirmi.
Yeni pc im
Ekran :INCA IL-1022 Black Series 22" 2ms
Kasa :FEEL HURRICANE 400W
Ana kart:GIGABYTE GA-MA780G-UD3H AMD
İşlemci: AMD 64x2 7700
Hard disk:Samsung 320 gb 16 m
ram: 2 gb Kingston 1+1 533 mhz
Ekran Kartı:Yok
Tv kartı:Skaystar2
---------------------------------
920 ytl 1 gb ram ve tv kartı dahil değildir.
--------------------------------------
Sesi sıfırlamak için almayı düşündüğüm parçalar
OCZ GLADIATOR MAX 120MM INTEL/AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCU - OCZTGLADM
HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S
---------------------------------------------------
Arkadaşlar birde ekran kartı konusunda tavsiye istiyorum.Malasef tv izlerken simge küçültme ve büyütme esnasında pc ekranı biraz yavaş hareket ediyor.Görüntüyü geç açıyor. Bu sorun oyunlarda olurmu bilmiyorun denemedim.
-----------------------------------------------------------
Sizden görüş ve önerilerinizi ve deneyimlerinizi esirgememenizi istiyorum.Şimdiden teşekürler.