arkadaslar merhaba..sabah isyerine geldik pazartesi sendromu bismillah makinem acilmiyor diye bi feryat paniklemis garibim..gittim baktim dos ekraninda cpu fani calismiyor uyarisi var assagidada continue-f1 setup-f2 muhabbeti var..f1 dedik gectik acti pcyi ama cpuyu yakarim diye kapadim makineyi ..actim icini serefsizler bi adet fan koymus icine koca kasaanin ve o fanin uzerinden bi kapak la hol yapmislar cpu ya dogru:)gulermisin aglarmisin elektrigini asnakarttan alan orta buyuklukte bi fan..neyse uyuz oldum yeni bi fan aldim bunun yqninda bi de cool master cpu sogutma kremi aldim isimi garantiye almak icin otekini soktum taktim ama bu fan elektrigini harddiskteki elektrik kablosundan paralel bi bicimde aliyor...hersey guzel sorun yok..fakat ben ekran acildimi o uyariyi gormek istemiyorum ama maalesef devamli cikiyor!f1 le devam edebiliyorsun ama istemiyorum cikmasini...anakarttan almadigim icin yapior biliyorum ama o uyariyi kapatmainn engellemenin bi yolu olmali..cozum onerilerinizi bekliyorum
fanfan:)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
114 mesaj
Son Düzenleme: onemoretry ~ 02 Mayıs 2005 14:15
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,406 mesaj
Sisteminin bios pilini çıkar, bütün ayarları doğru yaptığından emin ol
tekrar tak pili, pc yi aç bios ya gir, tarih ayarlarını ve diğerşeyleri gir, bir daha çıkmaz karşına...
( bu arad o hol aslında iyi birşey ama aldığın yerdeki "moron"lar yanlış anlamışlar o holun fonksiyonunu. Aslında cpunun üstündeki fandan dışarı bir boru yapılır böylece direkt taze hava alır cpu soğutucusu ve daha iyi soğtutur... ama aldığın her büyük zekilik yapmış....)