Merhaba arkadaşlar, bugün yeni tanıştığım bir site var, tabiki size çok büyük meblağlar kazandıracak değil ama, benim gibi online oyun falan oynuyorsanız premium alma gibi işlemler için kullanabilirsiniz, hemde günde maksimum 5-10 dakikanızı ayırmanız fazlasıyla yeterli olacaktır
Sitede yapmanız gereken şeyler ;
1-) Facebookda istenilen sayfaları beğenmek
2-) Twitterde istenilen hesapları takip etmek
3-) Youtubede istenilen videoları izlemek
4-) Google hesabınızla yapacağınız işlemler(artık takip etmek mi deniyor bilmiyorum ama google hesabınız olursada yapılacak 1-2 saniyelik işlemler var)
Artık internet kullanan herkes biliyordurki yukarıdaki işlemler bebek oyuncağı ve çok az vakit alıyor
Bana kalırsa yeni bir Facebook, Twitter hesabı alınız, diğerleri önemli değil, çünkü Facebook ve Twitterda anasayfanızın gereksiz Sayfaların Paylaşımlarıyla ve Twitlerle dolmasını istemem.
NOT : Facebook hesabınızda en az 5 arkadaşınız olması gerekli.
NOT : Referans kazancı olmadan günlük ortalama gelir 0.50 - 0.75 Euro arası değişiyor, bana uygun diyenler üye olsun, çünkü bu konuda eleştirenler var.
Mesela ben öğrenciyim ve bu meblayı sürekli ailemden isteyemiyorum, halbuki çok az vakit ayırsam, kendim karşılayabiliyorum
Siteye bugün kayıt oldum ve 1 günlük kazancım 0.75 Euro, zaten bilirsiniz euro tavan yaptı, güzel bi miktar denilebilir, sanal alışverişlerde kullanabilirsiniz.(1 Euro = 2.72 TL)
Nasıl kullanıcam bu parayı diyorsanız, Paypal hesabı açıcaksınız, ve hesabınızda 15 Euro olduğunda çekebileceksiniz.
Zaten Paypal en yaygın kullanılan sanal alışveriş sitesi, çoğu siteye paypal ile ödeme yapabilirsiniz ve Paypal hesabı almak çok kolay.
Ayrıca sitede referans olayı var, sizin referansınızla kayıt olan her üyenin kazancının %15 kadarı sizin kazancınıza ekleniyor, yani benim verdigim referans linkini kullanırsanız, benim içinde gelir sağlıyacaksınız, bunun içinde şimdiden sizlere teşekkür ediyorum
Amacım kesinlikle kötü değil, benim gibi bilgisayar başında vakit geçiren, öğrenci olan, veyahutta maddi durumu kötü olanlar için, iyi bi gelir kaynağı olabilir, her neyse, sonuçta olayı kavramışsınızdır, bu paralarla gidip bir araba alamazsınız tabiki, ama internette, veya oyunlarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz
Referans linkim : http://tr.fanslave.com/?ref=856274
NOT : Daha siteden ödeme almadım, hesabımdaki para 15 Euro olmadı, ama internette araştırırsanız, Fanslave'den para çeken bir sürü insanın resimli kanıtını görebilirsiniz.
Site hakkında sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, iyi forumlar.
Örnek Ödeme Kanıtı :