Arkadaşlar ben uzun bir süre oynayıp oyunu bitirdim . Eğer teknik ve taktik olarak sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
Far Cry 2 Hakkında Sormak İstedikleriniz
benim var. bu kadar iğrenç ve sıkıcı bi oyunu basıl bitirdin? depresyon geçirmeden?
benim var. bu kadar iğrenç ve sıkıcı bi oyunu basıl bitirdin? depresyon geçirmeden?hehehhe çok güldüm ya :) ciddi ciddi soruyor arkadaş :) cevap ver hadi?
Aslında biraz tarzı farklı, yani bu stilde bir oyun sevmiyorsanız, iğrençlikler olsun, saldırı stilleri olsun biraz ağır gelebilir.
hayır aksine her çeşit oyun da deneyimim vardır. oyun hastası değilim ama severim. ayrıca ağır gelmesi mümkün değil çünkü silahlı oyunlar da insanlar sıkılmaz, sıkılamaz. bu tip bi oyunu ancak orjinaline okadar para sayan bi arkadaş güzel diebilir.
kardeşim ben bu oyunda bir türlü uçamadım o tutunup bi aletle uçuyorsun ama onu bir türlü yapamadım hangi görevde onu yapıyoruz
Oyunu bitirmem 36 saati bulmuştu.
ii dayanmışın. bende warheadı 10 saatte bıtırmıstım.
kısaca vassssssssssssaaaaaaattttttt
Arkadaşlar bu konuyu sizin oyuna hakaret etmeniz içn açmadım.Hakaretlerinizi kendi açtığınız bir konuya yazın.Sizin boş mesajlarınız yüzünden ihtiyacı olan insanlar bundan faydalanımıyor.Hem bu zevk meselesi tamam mı.Burda vasat olan bişey varsa o sizin başkalarına duyduğunuz saygıdır.
kişileklerimiz hakkında laf etmek sanamı düşüyor???