............
Far Cry 2 mi Crysis mi
- 1
- 2
far cry 2 'yi beğenmedim hiç. onun için warhead.
far cry 2'yi bende pek beğenmedim, ama en azından piyasadaki bi oyunla karşılaştırsan güzel olcaktı:)
crysis 2 daha çıkmadı, seneye gelicek. ama 2'den kastın "warhead" büyük ihtimal, yinede crysis daha iyi tabi far cry'dan;)
Crysis 2 ne zaman çıktı ki karşılaştırma yapıyorsunuz:S
Crysis Warhead la karıştırdınız herhalde;)
süper far cry 2 %0 crysis warhead %100
bu arada bizim buralarda da warhead a crysis 2 diyo herkes crysis 2 çıkmadı daha diyince "ne çıkmadımı? senin oyunlardan haberin yok" diyolar.
Far Cry oynamadığım için boş...
İkisinide Oynadım İkiside Güzel AMA Crysis derim..
2sinide bitirdim. Crysis tabiki. Farcryı ndense hiç sevmedm. sonu için bitirdm :))
Farcry2 de ortam, afrika, insanın içini daraltıyodu.. Tozlu yolar, çamurlu sular, kahverengimsi gökyüzü... Oysa Crysis'teki ada insanı içine çekiyodu resmen.. Deniz, kumsal, palmiye ağaçları.. :D Oyum tabii ki Crysis'e...
crysis tabiki far cry 2 yi hiç begenmedim crysis ezerg eçer
Farcry2 de ortam, afrika, insanın içini daraltıyodu.. Tozlu yolar, çamurlu sular, kahverengimsi gökyüzü... Oysa Crysis'teki ada insanı içine çekiyodu resmen.. Deniz, kumsal, palmiye ağaçları.. :D Oyum tabii ki Crysis'e...Aynen resmen psikolojik bunalıma girecektimki %55 de bıraktım yani format attım iyide oldu :))
Oyum 1 de olsa warheadda olsa crysiseSon Düzenleme: GRC8213 ~ 28 Temmuz 2009 16:33
Crysis dediğiniz bilim-kurgu'dan başka birşey değil. Saçma sapan uzaylı ufoları yaratıkları öldürüp duruyorsunuz. Başlarda askerler vardı onlar da çoluk çocuk gibi. "Gördüm seni , ateş açın ateeeş..." Bu ne saçmalıktır? Hele warhead daha bir berbattı. 1 gün bile sürmüyor bitirmek. Tabi %80 gene saçma sapan uzaylı mı desem ne desem o tür zırvalıkları öldürüyorsunuz..
Far Cry 2 oldukça sıkıcı. Bitse de gitsek türünden....
NOT:
1 gün bile sürmüyor bitirmek.
Şimdi buna tabi kolay moda almışsındır falan diyenler çıkacaktır. Zırt pırt ölüp aynı yeri oynamaktan başka ne işe yarıyor zor mod? Alacaksın normal moduna keyfine bakacaksın. ;)
- 1
- 2