Arkadaşlar ben far cry da boat bölümünde takıldım bir türlü ilerleyemiyorum. verilen görevde bir gemi patlatıyoruz (oynayanlar bilir) patlattıktan sonra bir helikopter geliyor helikopteri bir türlü indiremiyorum. orda ne yapmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Far Cry Yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OK dostum geldim...bak o gemiye bombayı yerleştirdikten sonra muhtemelen sen aşağıya atlıyosundur.. atlama hemen geminin kıç kısmına git bomba patladıktan sonra kamara kısmına git yanlız bombayı yerleştirmeden önce roket atarı almaya unutma..kamaranın içinde kal arada bi dışarı ya çık roket salla helikoptere bi de yapabiliyosan o içindeki sana taramalı ile ateş edden
adamı temizlemeye bak..YANLIZ bunları gemi batmadan yap yoksa baya bi oynarsın o bölümü....
saolasın boat bölümünü geçtim. Sonrası zaten kendiliğinden geldi ve oyun bitti. çok süper bi oyun
Yardım edebildiysem bi şey değil oyun süper de kelime mi dostum yaa!!!
oyun ticareti yapmaktan nasıl olduda vakit bulup birkaç defa bitirdin farcry i hayret, sen ustasın bu oyunda demekki :))
Hiç sorma ustayımdır ... Sadece far cry değil dostum aklına gelebilecek bir çok oyunu bitirdim her türlü oyundada multi player a varım....