arkadaşlar far cry 1 de zemin beyz görünüyor lap top msi vr 601 1.6 ghz çift işlemci 1 gb ram 256 paylaşımlı ekran kartı var ben nette araştırdım çözen yok bakalım o kadar varmısınız ?
far cry zemin beyaz görünüyor
o ekran kartıyla oynayamazsınız. zemini göstermesi bile şans.
far cry oynamak için 64 mb ekran kartı bile yeterlidir ben o laptopla most wanted i bitirdim far cry 2 yide açıyor ama takılmalar yapıyor benim sorunum yerlerin beyaz olması oyunu kaldırmaması değil bana orjinal bir far cry exe lazım onu bulunca patch lerini yüklüycem bu konuyada nasıl yapıldığını yazıcam
dostum biz türküz imkansızı başarırız mucize ise zaman alır sana yakışmadı oynayamazsın demek
doğrumu ?
onları denedim dostum en düşükte berbat en yüksekte çimler falan çok güzel görünüyor patch leri varmış 1.1 onu yüklemeden düzelmez dediler bir exe bulunca onu deniycem herşeyim hazır sadece exe eksik onuda bulurum olayım bu sorunu çekem birsürü kişi var onlarıda kurtarmak birşeyler yapıyorsak herkes için yapalım dimi
onları denedim dostum en düşükte berbat en yüksekte çimler falan çok güzel görünüyor patch leri varmış 1.1 onu yüklemeden düzelmez dediler bir exe bulunca onu deniycem herşeyim hazır sadece exe eksik onuda bulurum olayım bu sorunu çekem birsürü kişi var onlarıda kurtarmak birşeyler yapıyorsak herkes için yapalım
Bende En Düşükte berbat olduğunu biliyorum. Ama sisteminiz buna el veriyor. Highta çimlerin çevre detaylarının full olduğunuda biliyorum. Ama bildiğim birşey daha var patch falan sorunu çözmeyecek. Sistem çok yetersiz.
sorun acaba directx mi windovs 7 yüklü bir bilgisayarda aynı sorunu verdi xp ve vista yüklüyken oynuyordu
o yüzden ozaman. windows7 de açıldğını görmedim. xp de oynayın ozaman.
yok bu pc xp dede vistada da 7 dede aynı hatayı veriyor
acaba directx mi windovs 7 yüklü bir bilgisayarda aynı sorunu verdi xp ve vista yüklüyken oynuyordu
demişsin. oynuyordu.
orasını daha çözemedim xp vista ve 7 yüklendi bu pcye ama başka bir pc de xpde oynarken 7 yükleyince bu hatayı verdi
Sorun dx kaynaklı, oyun xp de sorunsuz oynanıyor, vista ve win7 de dediğiniz gibi zemini beyaz oluyor bunun donanımla alakası yok işletim sistemini ya xp yapacaksınız yada benim gibi bu oyunu unutacaksınız, ne denediysek olmadı:)
uğraşmana yazık ahmet abi iğrenç bir oyun :D
evet sorun hala durduğu yerde samsung r 508 lap top uma windovs 7 yükledim ( 2 gb ram 512 nvıdıa ekran kartı dual core 2 ghz işlemci ) bu oyunu xp yüklü en yüksek grafik ayarlarında anti analizing dahil en az 10 kere bitirdim ama şimdi zemin beyaz görünüyor
1 tüm grafik ayarları denendi
2 direktx 9 2009 tüm güncelleme paketleri yüklendi
3 ekran kartı driveri en son sürüm
4 oyun exesinden xp olarak çalıştırıldı
5 bu konu le ilgili far cry patch araştırıldı ( yok muş )
tık yok
varmı kendine güvenen şu olayı çözsün