oyunu geçen hafta aldım oynayan varsa yardım istiyorum.laf olsun diye cevap yazacaklar uzak dursun.
farcry 2 oynayan varmı?
erdem barışbir yere geldim pusula ile tam gitmem gereken yerin üzerindeyim ama hiç kimse yada bir görev yok 1 saat dolandım yine bişey göremedim.oyunda bug mu var acaba.o oyunda çok bug var herkes bi yerlerde takılıp duruyor bende %74 te takılmıştım save dosyası indirip orayı öyle geçmiştim
erdem barışbir yere geldim pusula ile tam gitmem gereken yerin üzerindeyim ama hiç kimse yada bir görev yok 1 saat dolandım yine bişey göremedim.oyunda bug mu var acaba.Oyunun başıysa tepeye çıkmanız gerekli. Cep telefonuyla yeni göreviniz bildirilecek
erdem barışbiraz daha dolaşıp bakacam askerler filan var kasaba gibi yıkık bir yer terkedilmiş savaş bölgesini andırıyor.belki oynayanlar hatırlamışlardır.yanlış hatırlamıyorsam oraya silahsız gircen. (zaten kasabanın girişinde tabelalar olması lazım silahsız girin diye.) kasabanın içine girince hiç biyere ateş etme bi yerde bi adam seni bekliyor olacak o sana sağlık hapı verecek... not: eğer sana ateş ederlerse sende hiç acıma vur onları ama ilk sen ateş etme
Çölde bir yer olması lazım Oasis adı orada da bir harabe vardı hatırladığım kadarıyla yer altına inen bir merdiven var iki kat aşağı iniyor orada altın külçeleri vardı oları bulacaksın görevi tamamlayacaksın .
Sen yinede bi ekran görüntüsü koy yanılıyorda olabilirim
kardeş bak şimdi sorun hep elmaslarda altınlarda oluyor bi püf nokta söyliyim sana 5 tuşuna bastığın anda harita çıkıyor haritaya bakma her zaman gprs bak o sana altınların yerinin söylüyor gprs'de ışık var eğer altın uzaktaysa ışık az yanıp sönüyor ama yakına geldiğinde ışık sürekli yanıp sönüyor anlıyacağın sürekli gözün gprs de olsun...
arkadaşlar oyun 2 ana haritada geçiyor.2.harita oyunun %50-%60 sından sonra açılacak...her haritanın tam ortasında görevleri aldığınız kasabalar var.bu kasabalarda birbiri ile düşman 2 farklı kabile yaşıyor..bu kasabalarda kesinlikle silah kullanmayacaksınız.birbirini öldürürseniz hemen kasaba sınırlarını dışına çıkacaksınız.oyunda genelikle öncelikle görevler kırmızı ile yardımcı görevler mavi ile gösteriyor.çok fazla ingilizce bilmenize gerek yok zaten.göreve giderken nehirleri kullanmanızı tavsiye ederim.daha hızlı gidebiliyorsunuz.oyun aşırı zor bir oyun değil....
farcry2 tam çözüm diye aratırsanız birşeyler çıkcağına eminim....
ya erdem kardeş sen oyunun tam çözümüne baktın mı www.merlininkazani.com buraya bi bak sen hiç uğraşma tmm ok
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2541 burayı da incele bakalım. benim bulabildiğim bu kadar galiba tam çözümü yok oyunun zaten benim ekran kartı yüzünden bu oyunu oynuyamıyorum yoksa yardım ederdim
Ben oyunu bitirdim ve oyundan az zevk aldım çünkü hep aynı görevler git vur gel tarzı oyundu ama bitirmesi gerçekten zor iyi eğlenceler.
arkadaşlar haritayı açıp r ye basın genel haritayı gösterecek orda ! işareti olan yerlerden görev alacaksınız iyi oyunlar