@okinkurt Aslında US english, British değil.@anl90 Sen de benim mi ? Ne demek bu ? Git Steam'den satın alın ki böyle sorun çıkmasın. Araştırdım, Sadece torrent ya da pirate versiyonun da rusça language support çıkıyormuş. Anlamadan etmeden.
İngilizce konuşmuyor olabilirim.Ancak,bu okuduğumu anlamıyorum anlamına gelmez :) Ben espri olsun diye dedim.Çok asabi gördüm seni yahu :) Beni geçtin mübarek :)
örümcek kafalı sabit fikirli öylemi :)) arkadaşım burasi türk forumu anladın degilmi türk forumu IQ seviyen yetiyormu acaba? söze bakarmısın (isterseniz almancada yazarım) aaa gerçekten yazabiliyorsun çok kültürlü çok zeki çok akıllı biriymissin almanca ingilizce yazabiliyorsun ya.
Ya ben japoncamı yazıyorum gayet net sölüyorum herkes bilmiyor dili Türkçe yaz hayır sonra biz anlayışsız oluyoruz insanca sölüyoruz işte daha ne diyim bilmem yani sonunda benimde ayarımı kacırtıcaksın ezgi ile yasadığımız sorunu senle yaşıcaz ben adam delirtmek konusunda yollara beton dökmüşümdür senle uğraşmak istemiyorum insanca rica ediyoruz dimi hayır anlamıyosan sen deli görmemişin bak nasıl oluyor gösteririm not bu bir uyarıdır .
Tamam millet tırnaklarınız göstermeyin hemen. Bu forumda artık Foreign Language kullanmayacağım.
Arkadaşım yeter artık konuları konsol ve bilgisayar çatışmasına döndürmeyin. Farklı platformları da nasıl kavga ettirmeyi başarıyosunuz anlamıyorum.
Neyse fikrimi söyleyeyim, oyunun videoları ve incelemeleri çok hoşuma gitti. Bu hafta her gün sınav olduğu için oynama fırsatım olmadı. Yarın %100 oynarım. Gerek grafik, gerek oynanış ve açık dünya yapısı muhteşem duruyor. Umarım yarın oynama fırsatımı kaçırmam.
Arkadaşım yeter artık konuları konsol ve bilgisayar çatışmasına döndürmeyin. Farklı platformları da nasıl kavga ettirmeyi başarıyosunuz anlamıyorum.Benim yerimede oynayın indiremiyom :DNeyse fikrimi söyleyeyim, oyunun videoları ve incelemeleri çok hoşuma gitti. Bu hafta her gün sınav olduğu için oynama fırsatım olmadı. Yarın %100 oynarım. Gerek grafik, gerek oynanış ve açık dünya yapısı muhteşem duruyor. Umarım yarın oynama fırsatımı kaçırmam.
Oyunun pirate version'nı indirmeyin beyler bayanlar. Birazcık bekleyin ucuzlasın.
Oyun tek kelimeyle: mükemmel olmuş.
Bende indiriyom. Valla sabahtan beri iniyor oyun hadi hayırlısı artık.
Nayır Vodafone haftalık sınırsız net paketi haftada 12 tl ayda 48 tl ye denk geliyor önceden ayda 80 idi :D
1024x768 low acar sanki oyunu oynamadım ama kaldırır zanlımca :D
Steam'den mi aldınız Uplay den mi ?
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyon sırf adamı iğnelemek için bizim ülkenin %90 ı korsan cı dostum yapacak bişey yok.