Farcry 3 güzeligiyle,Büyülüyor...

GannicusS
08-12-2012, 22:19   |  #51  
GannicusS avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
467 mesaj
Alıntı: Greatness  
Steam'den mi aldınız Uplay den mi  ?
 yok kardeşim bizim buralarda oyun alan insana "mal" derler far cry yükleyip sınıftan bi kaç kişiye satıcaktım.alma gibi bi eğilimim yok saolasın.

okinkurt
08-12-2012, 22:33   |  #52  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

İşte. Ben de diyorum ki kimse zengin değil ama herkes 10 15 $ verebilir. Cool Birazcık bekleyerek doğru yoldan alabilirsiniz ? Nedir bu acele ?

Ben şahsen vermem haa bak10 tl olur 20 tl olur bu fiyatlara güzel strateji oyunları var bunları almak gerek ama üstünü vermem zaten alcak yerde yok bizim burda olsa bu fiyatlar sorun olmaz internet ten de alamam :D

Banned
08-12-2012, 23:38   |  #53  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj

@okinkurt As far as I'm concerned people who live in Turkey that always think like that. It never ever changes though, If I get those of things why would I pay money for that instead of download as illegal way. Please get over the typical Turkish mental problem as soon as you can cause labour has been struggled to work up that game for your entertainment.

Qromodynmc
09-12-2012, 00:04   |  #54  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Greatness,Hala anlayamadım,Nerdeyse tüm kullanıcıları(sende dahil) türk olan bir forumda ingilizce cevap vermenin Mantığı nedir? Her ne kadar ingilizceyi iyi konuştuğunu düşünüyor olabilsende,Türkçeden daha iyi konuşamayacağını herkes biliyor,Bana Mantıklı bir cevap ver allah aşkına..

okinkurt
09-12-2012, 01:15   |  #55  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Yok banlanıcak sonunda farkında değil.

Qromodynmc
09-12-2012, 01:22   |  #56  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Ya aslında Banlamalık bir sorun değil ancak niye böyle yapıyor anlamış değilim,forumda bilgi alışverişinde bulunmak istiyorsa,bunu herkesin kullandığı dilde yapması en mantıklısı..

okinkurt
09-12-2012, 01:29   |  #57  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: punisher123  
Ya aslında Banlamalık bir sorun değil ancak niye böyle yapıyor anlamış değilim,forumda bilgi alışverişinde bulunmak istiyorsa,bunu herkesin kullandığı dilde yapması en mantıklısı..

Doğru ama anlamıyorlar dostum böle yaparak gıcıklık edip bizi kızdırıcaklar heralde niyetleri o derdi yardımlaşma ve sohbet olan çağrılarımıza kulak verir Türkçe yazardı ama yok kendim 5-6 kere söledim dinlemiyor ben forumda 2 senedir varm cok kısa bi süre ama hiç böle şeyler olmazdı önceden yani belli başlı üyeler var onlarla dialoğumuz süper bence ama böleleri sıkıntı cıkartıyor.

GannicusS
09-12-2012, 19:50   |  #58  
GannicusS avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
467 mesaj

greatness sizinde chip_us unuz var.git abicim orda otlan milleti rahatsız etme.herkes senden şikayetçi.her gün senin google translate hatalarını görmek zorunda değiliz.

Son Düzenleme: GannicusS ~ 09 Aralık 2012 19:52
Kanov
09-12-2012, 22:17   |  #59  
Kanov avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
322 mesaj

sadece dikkat çekmek istiyor kaale almayın şu çocugu

mcpolitika
10-12-2012, 19:06   |  #60  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

bu aralar bayaaaa oyun indiriyorumCool ac3 far cry 3 ü de indirdim assasins güzel bir oyun açıkçası far cry 3 den daha iyi performans bekliyordum ama oynun başlarındayım 2 oynun grafikleri de iyi bf 3 ünki gibi olmasada                            farcry 3 2 saatte indirdim

mcpolitika
10-12-2012, 19:08   |  #61  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
@okinkurt As far as I'm concerned people who live in Turkey that always think like that. It never ever changes though, If I get those of things why would I pay money for that instead of download as illegal way. Please get over the typical Turkish mental problem as soon as you can cause labour has been struggled to work up that game for your entertainment.
                           amcık bir şeyler yazmış hehehehehe

Kara Şövalye
11-12-2012, 11:54   |  #62  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

@Greatness: Boşa dil dökme baba parasıyla alınan bilgisayara oyun alabilecek paraları olmayan çocuklar anlamaz seni. Hoş benim bilgisayarıda babam aldı ama oyunlarını para verip alabiliyorum rahatlıkla. İnternet ortamında güzel indirimler oluyor ama tabi bizim insana o bile pahalı gelir, bedava varken niye para vereyim der. Buradaki insanlardan birinin marketi falan varsa gidip marketten baya bir şey doldurup para vermeden çıkmak istiyorum. Korsan alışveriş yaparım bi' güzel. Kahkaha  

https://www.humblebundle.com/

5,68 $'a buradaki tüm oyunları alabiliyorsunuz mesela, köşe başındaki korsancı abiye gitseniz bu paraya vermez size hepsini. KahkahaKahkaha

Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 11 Aralık 2012 11:57
okinkurt
11-12-2012, 12:21   |  #63  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Kara şovalye .. Her fırsatta aynı şeyi sölemekten bıkmadınızmı arkadaş siz papağan gibi bide ingilizce yazan adama destek veriyosun her seferinde aynı aptal tartışma cıkıyor sonra biz ne diyoz arkadaş o paraya almıyan varsa haklısınız tamam ama kalkıpta bi oyuna 70-80 tl verilmez sömürülmek isteyen sömürülür o ayrı don lastiği gibi aynı şeyleri uzatıp durmayın.

Son Düzenleme: okinkurt ~ 11 Aralık 2012 12:22
Kanov
11-12-2012, 17:48   |  #64  
Kanov avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
322 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Kara şovalye .. Her fırsatta aynı şeyi sölemekten bıkmadınızmı arkadaş siz papağan gibi bide ingilizce yazan adama destek veriyosun her seferinde aynı aptal tartışma cıkıyor sonra biz ne diyoz arkadaş o paraya almıyan varsa haklısınız tamam ama kalkıpta bi oyuna 70-80 tl verilmez sömürülmek isteyen sömürülür o ayrı don lastiği gibi aynı şeyleri uzatıp durmayın.

artık foruma girmek istemiyorum şu dingiller yüzünden forumun seviyesi çok düşmüş 3 ay once tekir varken bile bu kadar degildi 2 yil öncesini söylemiyorum bile

okinkurt
11-12-2012, 18:42   |  #65  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: Kanov  

artık foruma girmek istemiyorum şu dingiller yüzünden forumun seviyesi çok düşmüş 3 ay once tekir varken bile bu kadar degildi 2 yil öncesini söylemiyorum

Neyse dostum tartışmab aşka bişey ama hakaret etme sen genede olmaz o.

Kara Şövalye
11-12-2012, 23:43   |  #66  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Alıntı: okinkurt  

Adamın yazdığına hak verdim sadece. Mantaliteden kurtulun demiş, onu haklı buldum. İngilizce yazmasına anlam veremediğim gibi hava atma amaçlı ya da küçümseme amaçlı görüyorum. Neyse beni anca kendi paranızı kazanmaya başlayınca anlarsınız. Öğrenci harçlığıyla falan anlamanız zor. Bende kalkıp 80 TL verin demiyorum zaten bekleyince çok güzel indirimler oluyor ya da taksitle alınıyor. Geçen ay yaklaşık 80 TL civarı fiyata; Assassin's Creed III, Prototype, Transformers War for Cybertron, Droplitz, Toki Tori, Plants vs. Zombies, Spec Ops The Line gibi oyunları aldım. Demek istediğim biraz bekleyince güzel fırsatlar oluyor.

Oyunlara para vermeyi sömürülmek gibi görmek yerine, bir şeyi satın almak gibi görün. Galaxy SIII alan birisi sömürülüyor mu şimdi ? 

Korsana desteğin yasak olduğu, üstüne orjinalin doğru olduğu yerde bunu savununca hakarette yedim ya daha ne diyeyim ben...

okinkurt
11-12-2012, 23:52   |  #67  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Abiey gine gereksiz tartışmalara giricez neyse ben hakaret etmedim :) bu arada benim paramı benim kazanmadığımıda nerden biliyon onu anlamadım :S ben ciftciyim parayıı topraktan cıkarıyorum bazıları inanmıyor ciftci deyince şaşırıyor bi oyuna 80 tl verirsen sömürülürsün bence ama 10-20-30 tl ye alınabilir bu fiyata düşüpte alınmıyorsa haklısınız bişey diyemem hatta korsanı daha pahallıya satıyolar :D.