arkadaslar bu oyunun bot bölümünde gemiyi patlatiyorum ondan sonra helikopter geliyor, helikopter her seferinde beni vuruyor bir türlü gecemedim bu bölümü kafayi yiyecem
farcry yardim
yaw kolayı var save gamesini indir
hamza123 usta biraz daha ayrintili aciklama yaparsan sevinirim
AÇIKLAYAYIM ŞÖYLE SAVE GAME DOSAYSINI YOLLUYOM SANA
yaw bende norton var bi şey bulmadı
aynı yerde bende takılmıştım...
O roketli silah al dikkat et rokette 5 yedekte 10 tane roket olucak...sonra Geminin bomba olan yerinne gel...Şöyle hafif bir silah al... bomba yı "f" tuşu ile aç... sonra kıyıya doğru topuk.... orada parçalnmış bir gemi yada ne derseniz ondan var... oraya saklanarak helikoptere roket at...
bu şekilde geçebilirsin...
birde ilerki bölümlerde 1 silah 10 mermi ile canavarların arasına düşeceksin...takılırsan yazarsın ... ben oyunu ancak 3. denememde bitirebildim...
saygılar...
avast bulur ve buldu ona göre trojan zararlı değil zarar derecesi low yani düşük ama trojan trojandır
oldukca gec kalmıs durumdayım ama yıne de sonradan takılabılecek kısıler ıcın bılgı olması amacı ıle yazayım dedım .. gemıye gelmeden once barakaların oldugu yerde ıkı adet ve tepedekı patlayıcının konuldugu yerde bır adet roket atarlı jıp ler var.. onlardan bır tanesını gemının ykınında kıyıya dogru yavasca frenle ındırıp sahılde bırakıyorsunuz.. jıpın on yuzu gemıye dokun sekılde gemıyı havaya ucurup karaya cıktıgınızda helıkopterın gelıs yonune dogru olacak .. ve gemı batmaya baslayınca gemının arkasından bır roket atarlı bot gelıyor.. havadan da helıkopter.. gemıden karaya yuzup cıkar cıkmaz hemen jıpe cıkıp rokete ayarlayacaksınız.. once gelen helıkopterı vurun.. sonrada gemının arkasındakı bota ates edın ..
bende başka takılan olur diye yazayım
ben nasıl geçtiğimi anlatayım çok kolayca geçebilirsin
gemi battıktan sonra senin bulunduğun kaptan köşküne kadar suyun yükselmesini bekle daha sonra suyun altından karaya yüz karaya çıkınca koşarak en yakın ağacın arkasına saklan şimdi helikopter sürekli bir sağa bir sola hareket edecek sende onunla ağacı siper alarak ağacın etrafında dönerken bir yandan da makineli tüfekteki adam seni göremiyorken helikopterin burnuna ve arka tarafına roketleri salla acele etmene gerek yok helikopterle beraber ağacın etrafında dönersen seni vuramaz tam hatırlamıyorum ama 5-6 isbetten sonra helikopter düşüyor kolay gelsin