arkadaşlar farcry oynarken zemin bazen kapkara oluyo özellikle adamların ve araçların altı siyah oluyo. neden kaynaklanır acaba? grafik özellikleri maksimum ve ekran kartım asus en6600gt pci-ex16.
FARCRY
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : phaetongrafik özellikleri maksimum
Cevabını vermissin.Ayarlarını biraz kısarsan sorun cözülür.Donanım olarak bilgisayar kaldıramadıgı zaman her zaman bu tür seyler olur.
cevabınız için teşekkürler kaldırmadığından değil çünkü aynı şey minimumda da oluyo.bi de sürücüyü güncellemeyi deniyeyim.
Selam
Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve farcry da problem yaşıyorum, renkler sarımtrak gözüküyor ahşap kaplamalar bemebyaz görülüyor neredeyse gözümü kamaştırıyor. Tüm ayarlarla oynadım yine de bişey değişmedi bu arada sürücülerim güncel teşekkürler
KArdeşimin ekran kartı ati radeon 9600 (sanırım) ama onun bilgisayarında farcry sorunsuz çalışıyordu ve hattta ayarlar en iyi kalitedeyken.Acaba bu 6600 gt iyi bir kart değil mi?ben şüphe duymaya başladım. bu arada benim işlemcim amd athlon 64 bit.