Farklı bir bakış açısı
Farklı bir bakiş açısı!
başım döndü yaa.yani yuha diyorum başkada bişey demiyorum:D:D
_cypher_frenler tutuo mu bari?tutsada bişey farketmez ki yokuş aşağı...
orda freni koyduysa işe yaramalı yoksa ne anlamı kalır
bikere freni kullandığın zaman tepetaklak gidersin kullanmamalı bencee....:D)))
yaa bi durun hele,sakın arka plan(filimlerde çok kullanırlar bu hileyi)sadece resim olmasın(duvar,perde,pano,..).Hatta bazen arkadaki beyaz perde de sinema oynar,ön planda çekim yapılır,her iki görüntü birleştirildiğinde (tek çekim)ortaya ilginç görüntüler çıkar.Helikopter,uçak,dağ,yüksek bina,vs filim görüntülerinin çoğu hiledir.Aslında olay stüdyoda geçer,çekilir.Arka plandaki görüntü uçakdan çekilmiş bir resim karesi de olabilir.Birçok yönetmen bizim beynimizin önyargısını(hile olarak)filimlerinde bi güzel kullanır bize sunar,daha doğrusu yutturur.Uçurumdan düşmekte olan kızı aktörün son anda tutup kurtarması gibi.
Gerçekten tam anlamı ile farklı bir bakış açısı,bu kadar donanımın ve teknik konunun arasında bizlere en azından bana nefes aldırıp bir anlıkbile olsa farklı şeyleri düşünmeme olanak tanıdığın için teşekkür ederim.
Bisiklet bana yetmezdi ama motorsiklet...
viking20yaa bi durun hele,sakın arka plan(filimlerde çok kullanırlar bu hileyi)sadece resim olmasın(duvar,perde,pano,..).Hatta bazen arkadaki beyaz perde de sinema oynar,ön planda çekim yapılır,her iki görüntü birleştirildiğinde (tek çekim)ortaya ilginç görüntüler çıkar.Helikopter,uçak,dağ,yüksek bina,vs filim görüntülerinin çoğu hiledir.Aslında olay stüdyoda geçer,çekilir.Arka plandaki görüntü uçakdan çekilmiş bir resim karesi de olabilir.Birçok yönetmen bizim beynimizin önyargısını(hile olarak)filimlerinde bi güzel kullanır bize sunar,daha doğrusu yutturur.Uçurumdan düşmekte olan kızı aktörün son anda tutup kurtarması gibi.oladabilir ama dunyada ne kadar ucuk kaçık insanlar var bilirsiniz ....