farkli hdd lere kurulu işlt. sistemn leri

eyyuplu
09-05-2006, 13:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
48 mesaj

slm

iki harddikte iki işletim sistemi kurdum 1. de xp home (c ,d sürücüsü) 2.de xp pro .son (g sürücüsü)olarak kurduğum xp pro dan 1.hdd deki (c sürücüsü) programlara ulaşamıyorum.erişim engellendi hatası veriyo yönetici olarak açtığım hal de.
aslında yapmak istediğim şu:c de kurulu bir çok pogramım var örnegin adsl modem programım .ben bunu xp pro ile bilg. başlattığımda( g sürücüsü) çalıştırmak istiyorum fakat c ye ulaşamıyorum.farkli hdd lere kurulu işlt. sistemlerin de program paylaşımı nasıl olur
tşk..

omer2197
09-05-2006, 16:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
166 mesaj

sanırım aynı programları tekrar kurman gerekecek

make-believe
09-05-2006, 16:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
eyyuplu
slm

iki harddikte iki işletim sistemi kurdum 1. de xp home (c ,d sürücüsü) 2.de xp pro .son (g sürücüsü)olarak kurduğum xp pro dan 1.hdd deki (c sürücüsü) programlara ulaşamıyorum.erişim engellendi hatası veriyo yönetici olarak açtığım hal de.
aslında yapmak istediğim şu:c de kurulu bir çok pogramım var örnegin adsl modem programım .ben bunu xp pro ile bilg. başlattığımda( g sürücüsü) çalıştırmak istiyorum fakat c ye ulaşamıyorum.farkli hdd lere kurulu işlt. sistemlerin de program paylaşımı nasıl

Disklerin hepside NTFS'le mi formatlı. Değil se bir birini göremezler. Mesela biri NTFS, diğeri FAT32 ise birbirini göremez diskler.

eyyuplu
09-05-2006, 18:48   |  #4  
OP Yeni Üye
48 mesaj

paylaşım özelliklerinde değişiklik yaparak c ye ulaştım ancak programları 2.hdd den çalıştıramıyorum örneğin bağlantı ayarlaru vs doğru olduğu hal de internete giremedim iki hdd de ntsf ile formatlı

aynalı
10-05-2006, 08:20   |  #5  
Yeni Üye
28 mesaj

kardeş senin yapacağın girmek istediğin hdd sürücüsüne sağ tıkla özelliklerinden sürücüyü sıkıştır sonra bir daha dene girecekmi

Recep Baltaş
10-05-2006, 16:26   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

SSS bölümümüzde sizin sorunuza cevap bulunmaktadır.

En son soru.