Slm arkadaşlar farmvilede bi sorunum var market kısmı ve o hediye kısmı açılmıyor sebep ne olabilir
farmvile hakkında
bu saatte açık olması lazım marketlerin hafta içi deilmi bugün :Sen yanlış anladın galiba. Ben facebooktaki farmvile oyunundaki market kısmı var ya oradan ne ekiceğimizi filan seçiyoz ya o kısım açılmıyor.Benim pcde problem var.Benim arkadaş ekebiliyor benim yerime. ben ekemiyom.Sadecene bçebiliyorum
pc den olacağını sanmıyorum buna benzer sorunlar bendede oluyodu facebooktan kaynaklanıyor sanırım
firefox ve i.e. var ama çoğunlukla firefox kullanıyom
adobe flash playerini güncellemeyi dene .. ayrıca hızlandırı program felan kullanıyorsanda açılmaz başıma her zaman gelir. birde oyuna direk girdiğin zaman marketi felan açmayı dene.
cheat engine diye bi hile programı vardı ondan oldu sanırım bunu nasıl halledeblirim.programı kaldırdım ama olmadı.windows 7 kullanıyorum
bende 2 side olmuyor.İşletim sistemine bişe yaptı program sanırım
Chat engine açığı kapatalı yıl olucak nerdeyse =)ne zengin bi çiftlikmiş maşallah :)Ayrıca flash tabanlı bir oyun olduğu için flash playerını güncelle eğer yine olmazsa farklı web tarayıcıları ile dene..
Buda benim çiftlikten bir görüntü =) Face zaten birtek şu oyunlar ile kafa dağıtmak için giriyorum...
http://img192.imageshack.us/img192/6696/farmvillef.png