degerli arkadaslar:
""""FATAL ERROR
infernal requires directx 9 compatible graphics card"""""
seklinde bir uyar1 al1yorum bunun ne demek oldugunu bilen varsa söylesin sunuda belirteyim ben bu uyariyi infernal isimli oyunu acmaya calisirken aliyorum
degerli arkadaslar:
""""FATAL ERROR
infernal requires directx 9 compatible graphics card"""""
seklinde bir uyar1 al1yorum bunun ne demek oldugunu bilen varsa söylesin sunuda belirteyim ben bu uyariyi infernal isimli oyunu acmaya calisirken aliyorum
direcx haziran güncellemesini çekin microsftun siteisnden ayrıca ekran kartının son sürücülerini yine çekmsniz lazım sorun düzelecektir
dx9 destekli grafik kartına lazım demekte isityor olabilir.senin ekran kartın varmı?varsa modeli ne yazabilirmisin
tesekkür ederim ekran kart1m radeon 9200 series birde erkanc arkadasimin dedigi bir cesit güncellememi eger öyle ise nas1l yapacam tesekkür ederim ilginize
google a gidecen.derdini yazacan.mesela ((dx9 haziran indir))
yazabi,lirsin.indirdikten sonra bilgisayarına kuracan bu kadar.benden sana tavsiye ddl.files sitesinden dxd9_32 ye kadar bütün dll.leri biligsayarına yerleştir.
blckhawkmilan31 arkadasim senin dedigin d3dx9.dll ler mi acaba onlar var dxd9_32 yok d3dx9_19 ile 33 aras1 var
fahri51blckhawkmilan31 arkadasim senin dedigin d3dx9.dll ler mi acaba onlar var dxd9_32 yok d3dx9_19 ile 33 aras1evet onlardan bahsettim.bak şimdi sen directx i bir güzel sil.sonra haziran güncellemesini yükle.dediğine göre 19 dan 33 e kadar varsa sorun yok.ama şimdiki oyunlar genellikle 32 ve 30 kullanıyolar.sen önce bunları tekrar indir bilgisayarına bence.sonra bu dll leri bilgisayarım-c-windows-system32 içine bi güzel yapıştır.
hadi kolay gelsin
not:ayrıca dxd9_32 diye bir dll yok.ben sen anlarsın diye kestirmeden yazdımSon Düzenleme: blackhawkmilan31 ~ 22 Haziran 2007 12:11