Arkadaşlar bide bu aldığımız tabletler okul değiştirdiğimizde kalıyormu idareye geri veriyormuyuz?
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
beyler soruma bir cevap yazsanız
bir şey soracağım hani kasperskey den mdm yi kapatıyormuşsunuz fakat tableti resetleyince hata mesajı geliyormuş,işte biz önce şu mdm yi kaspersky ile kapatsak,sonra tableti asla resetlemeden mdm ile ilişkili olabilecek diğer uygulamaları kapatsak,ya da mdmyi kapatıp sertifika falan silsek,bu şekilde bir şeyler yapılabilir mi?
Arkadaşlar allah aşkına biri yardım etsin dediğiniz şekilde tableti sıfırladım sonra açıyorum evdeki wi-fiye bağlanıyorum kullanıcı şifresi isito sonra okulun verdiği şifreyi giriyorum. Oturum aça basıyorum "Dikkat Aktivasyon İçin Sunucuya Bağlanılamadı" yazısı geliyo Napmam Gerekiyor? LÜTFEN YARDIM EDİN
Arkadaşlar allah aşkına biri yardım etsin dediğiniz şekilde tableti sıfırladım sonra açıyorum evdeki wi-fiye bağlanıyorum kullanıcı şifresi isito sonra okulun verdiği şifreyi giriyorum. Oturum aça basıyorum "Dikkat Aktivasyon İçin Sunucuya Bağlanılamadı" yazısı geliyo Napmam Gerekiyor? LÜTFEN YARDIMÖncelikle klavye bağlaman gerekiyor. Sonra klavyeden alt ile tab tuşlarına basılı tutacaksın. Ekrana Bir şeyler gelecek sen MDM ye dokunacaksın.
kardeş klavyeyi taktım alt tab yaptım da mdm seçilmiyo ki yada seçiliyo ben yapamıyorum
alt tabı falan unutun ben denedim ayarlara giremiyosun ondan sonra geri anasayfa kısayol tuşlarını kullanamıyosun saate basamıyosun o yüzden bu yöntem bir işe yaramıyor en iyisi oyunlar açıkken internete bağlamamak veya kasperskyla mdm yi devre dışı disable etmek.hem böylece ayarlara internete girebiliyosun
Ya dün azcık internete giriyim tv fln izliyim dedim sonra yine uçak modu aç kapa fln oyunlara fln girerim dedim . Ama girdiğime nasıl pişman oldum şimdide uçak modu aç kapa yapamıyoruz başka bir yol varsa söylerseniz çok mutlu olurum sadece oyunlara girmek istiyorum .
PEKİ MDM Yİ KASPERSKYDAN DEVRE DIŞI BIRAKINCA YAZILIM KIRILMIŞTIR HATASI VERMİYOR MU?
Arkadaşlar en son 2.26 güncellemesinden sonra uçak moduda çalışmıyor sakın internete bağlanmayın! Meb artık güvenlik önlemlerini artırmaya başladı.Artık buna bir çözümü olan varsa bizimlede paylaşmasını bekliyoruz.
tablet reset (garantiden çıkmaz)dediklerini yaptım peki buradan nasıl dns değiştirebiliriz?
Arkadaşlar ilk önce buraya sırf sizin için kaydoldum ve bütün yorumları okudum. kimi internete giremiyo kimi oyun açamıyo anlatacağım şey ile istediğiniz her yere girebilirsiniz.(önemli verilir varsa yedekliyoruz.) İlk önce tabletimizi şarja takıyoruz ardından ayarlara ve ordanda güvenliğe. Güvenlikte tableti şifrele var oraya giriyoruz (tabletimiz şarjda ve şarj %80'in üzerinde ise tableti asla şarjdan çıkartmıyoruz eğer işlemde iken şarjdan çıkarsa çöker) tableti şifrele butonuna tıklayıp parolanızı giriyorsonuz (parola varsa) ardından tekrar tableti şifreleye giriyorsunuz bundan sonra iki seçenek var.1.Bazı tabletlerde vestel yazısı bu yazı 1 dakka ekranda kalıyor ve hemen tablet kapatma tuşuna 30 sn basılı tutuyoruz tablet kapanıyor.
2.Bazı tabletlerde vestel yazısı ya geliyor ya da gelmiyor . siz hemen %1 felan yazar %1 de iken tableti kapatma tuşuna 30 sn basıp kapatın.
tableti açın ve tableti sıfırlaya basın.
okuldaki bir çocukta mdm yle başlayan bir program var ve kimseye vermiyor ne olduğunu bilen yada o programı olan biri bana söyleyebilir mi nereden bulduğunu (Foruma bu konu için üye oldum )
Ben Tablete Sızdım Bluetooth Felan Herşey Açılıyor Ama İnternete Girmiyorum İnternete Girince Büyük İhtimal Gidecek
Tabletin Ana Menüsüne Girdim Root User Gibi Klasörler Var O Klasörlere Girmeye Çalışıyorum Ama Girmiyor Android Üstüne Android Yükleyip Eski Sistemi Silmeye Çalışacağım Olursa Tabi Şimdi İçinde Oyun Oynanıyor Bluetooth Felan Açılıyor
Arkadaşlar alt tab yöntemini yaptıktan sonra kapatıp açınca alttaki tuşlar açılıyor ve diğer ayarları açmak için de ana ekrana uzun basıp eylemlere basıp çıkan ekranda ayarları bul istediğin ayarı seç açılır , biraz zahmetli ama net ve oyunlar açılıyor face ve twitter a girmek içinde uc browser miniyi indirin
ya beyler bu tablete root atılmıyo mu
Bide tabletin ana menüsüne girdim derken nasıl girdin söyleyebilir misin?
Bizim acilen bu tabletin recovery moduna nasıl girileceğini bulmamız lazım o zaman her şey çözülür
Bide flash belleği niye okumuyo mdm mi engelliyo acaba bide mdm yi devre dışı bıraktık mı yazılım kırılmıştır falan diyo mu
Beyler mdm yi kaspersky dan silen var mı acaba ona göre yapıcam da
bi de şu tablet sıfırlama işini detaylı anlatırsanız çok sevinirim
Merhaba
Arkadaşlar bu vestel okul tabletlerinden e postaya giremiyorum. Exchange falan şeyler yazıyor. Hiç anlmıyorum . Bi yardımcı olur musununz..
okuduğuma göre kaspersky den mdm yi kapatınca yazılım kırılmıştır diyormuş bence ona hiç bulaşma.
onun yerine arkadaşın dediği gibi yap tableti sıfırla,klavye bağla alt tab yap apex launcher (ex launcher da olur) varsayılan yap tablet sıfır olur.ya da tableti sıfırla,aktive ettikten hemen sonra modemi kapat(yani evde yapacaksın)(ben denemedim oluyormuş),gece 1-2 gibi e-posta dan dosya yöneticisi at ve net i kapat.bunları ben uygulamadım ya da ben keşfetmedim ama okuduklarıma göre işe yarıyormuş bence kaspersky ile hiç uğraşmayın tableti yakmayın,onun yerine bunları deneyin.iyi şanslar
kaspersky dan mdm yi sildim usb hata ayıklama modu filan açıldı yani kırılmıştır gibi bi şeyler gelmedi hiç.