tableti sıfırladım her istediğimi yükledim dns ayarlarını değiştirdim yani kısacası tableti kişisel tabletime çevirdim sormak istediğiniz varsa sorun yanlız benimde bir sorum var hdmi bağlantısını deneyen var mı?sorun çıkarıyor mu??
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
beyler kasperskyle dedinizi yaptım mdm herşey açıldıda şu saatin yanında kasperskyinin amblemi kalıyo e mail felan istiyo bilen varsa bilgilendirebilirmi lütfen :D hepinize teşekkürler
Email salla "Skip" de geç
HDMI sıkıntı çıkarmıyor gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
Beyler tamam kaspersky güzel olay(zaten yöntem benim) ancak en güvenli olanı aktive etmeden kullanmanızdır ben öyle kullanıyorum ve güncelleme gelmiyor hiçbir şekilde mdm aktif olsa bile.
Beyler tablet flash belleği açmıyor.NASIL yaptınız bir anlatabilir misiniz?Bide ben unkock root la root atmayı denedim hata verdi.Get shell root falan sonra proyu indirin diyor oda serial number istiyo nasıl atılıyo bilen var mı?Galiba root attın mı flashda çalışıyo çünkü flashı okuta program root istiyo usb otg storage manager galiba emin değilim.Bilen varsa yazabilir mi?
siz bu alt tabı yapınca vesteldekiler gelince bişey demiyomu
Gelen olmuyo bize arada arızalıları alıyorlar sonra geri getiriyolar
Root atan olmadı şu ana kadar
Eğer flashı okutabilen varsa root atmıştır bence flashı okutmak için bir telefoncuya verip flash girişindeki yakılan yerleri yaptırmak lazım bir kaç yerin temasını kesmişler galiba aynı kameraya yaptıkları gibi içerden müdahale etmişler bide root atmak içinde format atmak lazım tabletin şu anki şekilde root edileceğini sanmıyorum adamlar her şeyi engellemişler içindeki romu çıkarıp formatlayıp tekrar taksak o zaman her şey kolay olurdu bide beyler bu tabletin işlemci hızı kaç 1 ghz mi yoksa 1.5 veya 1.6 mı?Yükleyebilirsek windows 8 yükleyebilir miyiz?
BEYLER İNTERNETTEN ARAŞTIDIM BAZI SİTELERDE SD KARTTAN FORMAT ATTIKLARINI SÖYLÜYOLAR DEMEKKİ ATILIYOMUŞ AMA NASIL ATILIYO BULABİLEN OLURSA YAZSIN LÜTFEN
arkadaslar ben bu wi-fi connection manageri kurdum millet faceye giriyor milletin tabletten oluyor ama benimkindede aynısını deniyoruz olmuyor neden olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 dns deniyorum olmuyor bütün eski dnssine otamatik dönüyor yardımlarınızı beklerim teşekkürler
beyler advanced mobile care adlı programı tabletinize yükledikten sonra pil
seçeneklerine girip ordan bir tanesini düzenleyin orda uçak modunu açık yapın
ondan sonra o düzenlediğinizi etkinleştirin uçak modu açılacaktır
Link:https://hotfile.com/dl/202725240 ... ogspot.com.apk.html
arkadaslar ben bu wi-fi connection manageri kurdum millet faceye giriyor milletin tabletten oluyor ama benimkindede aynısını deniyoruz olmuyor neden olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 dns deniyorum olmuyor bütün eski dnssine otamatik dönüyor yardımlarınızı beklerim teşekküopera mini'yi kullanırsan dns değiştirmene gerek kalmaz.
kardeşim şimdi sende file explorer varya,ilk önce bu dosyaları ve kaspersky mobile securityi telefonun aracılığı ile hafıza kartına atıyorsun.Sonra hafıza kartını tablete takıp hafıza kartından bu dosyaların olduğu yere geliyorsun ve ilk önce en baştaki şeyin apk sını kuruyorsun.sonra 2. nin apksını kuruyorsun ve tekrar birincininkini kurup en son kaspersky kuruyorsun(Bu kurulumlar esnasında MDM durdu diye hata alabilirsin önemli bir şey değildir tamam de ve devam et) ve kasperskyi açınca bişeyler gelicek.next falan basıyorsun ve bir yerde disable seçeneği gelince ona basıyorsun,bir takım uyarılar gelebilir onları kabul et.sonra rahatlıkla hem oyun oynayabilir hemde internete girebilirsin.Bluetoothta açılmış olur.Ama tableti kaaptır yada arkadan resetlersen tekrar kilitlenir.Bu dediğin dosyaların apk sını nasıl kuruyoruz kardeş bi anlatabilir misin onu bilsem her şeyi yapcamNot:Bu yöntem Bu konuda daha önce yorum yapmış arkadaşlardan alıntıdır.
File manager ile gelip dokunup kuruyorsun bu kadar;)
http://mebtabletleri.blogspot.com/ konun ozeti gibi bişey beyler :D
Yiğit kardeşim 1-2 sayfa önceki yorumlara bak ayrıntılı olarak yazdım.
tamam arkadaşlar çok sağolun sonunda yaptım dns yi değiştiremeyenler varsa söyliyim 1 mobile marketten wifi connection manageri indirdim dns yi değiştirdim böylece bütün tarayıcılar açılıyor
son birşey daha soracağım mdm yi disable ettikten sonra kapattık diyelim tekrarbu işlemi yapabiliyo muyuz yoksa tablet tamamen mi kilitleniyor (yani garantilik falan mı oluyor) bilgi verirseniz sevinirim.
son birşey daha soracağım mdm yi disable ettikten sonra kapattık diyelim tekrarbu işlemi yapabiliyo muyuz yoksa tablet tamamen mi kilitleniyor (yani garantilik falan mı oluyor) bilgi verirseniz sevinirim.Mdm yi disable ettikten sonra kapatıp açarsan tabletin yazılımı kırılmıştır yazısı çıkıyor yani servislik oluyor tabletin ..
Halinize şükredin ben bluetooht çalışmasıa ragmen rootlamaya çalıştım Yazılım Kırılmıştır hatası verdi şifrefalanda degişmiş
dns ne yapcaz 8.8 falan mı ağ geçiti ıp düzenliycazmi?
gerek yok dns yi 8.8.8.8 8.8.4.4 yap geç
bide beyler bu dns işi okulda çalışmıo
arkadaşlar işinize yarayacak dosyaları biryerde topladım.inş işinize yarar,kendi uploadımdır.
İçindekiler:
MDM
1mobile market (herkes biliyor zaten android market.)
blackmart alpha (başka bir android market.)
no wallpaper (şarjın daha uzun süre dayanması için siyah duvar kağıdı)
es file explorer (dosya yöneticisi)
kaspersky (antivirüs mdm'yi silmek için)
opera mini (meb engelli sitelere girmek için.Youtube'a girmiyor:( )
wifi connection manager (dns ayarlarını değiştirebilmek için.)
on-off widget (uçak modunu açıp kapayabilmek için.)
içinde nasıl yapılacağının anlatımı var.Ayrıca opera mini yüklenmiyor diyenler için dns değiştirin giriyor.(denendi)
Dosya: (12Mb) https://hotfile.com/dl/221354543/84287cd/Fatih_tablet.rar.html
Rar şifresi: admal
istek olursa dahası gelecektir.