bu beyaz ekran kimlerde ne yapanlarda çıkıyor
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
bootloader ekraında getirenlerde çıkıyor.
ben geri çıkabilmiştim oradan(beyaz ekran) sizne neden böyle oldu anlamadım.
root atarsam bu beyaz ekran çıkma ihtimali var mı
Root attıktan sonra daha fazla kurcalamazsan hiç bir şey olmaz.
69 ortalamam var peder hala pcyi vericek aq
bende beyaz ekran felan gelmedi ama ana ekran işareti yani çatı işaretine basınca hiçbirşey olmuyor.
burda konu kapatılır http://www.facebook.com/groups/389272501177279/ bu gruba gelin istek yollayın alırım gruba
YA ARKADAŞLAR BEN SANIRIM ÇOK GERİDE KALDIM O KESİN . BENİM TABLET ''2.28'' O NE DEMEK OLUYOR . VE BEN IYUNLARI NASIL AÇACAĞIM BİLEN YAPABİLEN BANADA YARDIM EDEBİLİR Mİ.
BEYLER http://www.facebook.com/groups/389272501177279/ BURAYA GELİN KONU KAPATILMAK ÜZERE HİÇ BU KADAR KONU FAZLA OLMAMIŞTI.
http://www.facebook.com/groups/389272501177279/ VALİDATE BMERSAN ÇABUK BURAYA
bence uzatmanın mantığı yok bırakın internete girebiliyoken dursunlar ilerde geri almazlarsa önce androidi baştan kurmayı sonrada rootlamayı gösteririm :D neyimize yetmiyoku facebook twitter, kısıtlama olmasa bu işin mantığı nerde bakanlık oyuncak vermedi dimi ? hem bak bunları yapabilmemiz yapmak zorunda olduğumuzu göstermiyor dimi işi kitabına uydurarak yapmaya çalışmak lazım abartmayalım işte size güzelce anlattım kendı amaçlarınız uğrunda kullanmayı bu bence yeterlidir. ben kendimde daha ileri gitmeyi düşünmüyorum tüm sistemini çözdüm bu alet ustunde superuser olmak bi 25dakikamı alır sadece ama niye yapıyımki bunu ben bana yeteni aldım internetim emrimde sizede bunu öneririm ama uymatacaklar root işlemini arastırmasınlar androidi baştan yüklemek gerek oda usb ister size usb girişi vermemişlerdir bende kendim buldum uygununu, usb takıncada bilgisayarınız görmez çünkü usb yazılımını yüklememişler tablertlere onu kurdunuzmu tableti bilgisayara takabilirsiniz sonrada geriye hata ayıklama modunu açmak kalır (bu baya uzun bunu anlatmıcam) sonrasında orjinal rom kaydedip odin veya başka bir programdan androidi 0 dan kurup rootlarsınız miss gibi kişisel tabletiniz olur ama bunu anlamamaları için okulda uçak modunu açık tutmanız çok önemli. (orjinal rom işlemi çok önemli çünkü sizden isterlerse yada bozulursa 0 halinde yollamaslısınız) muhtemelen vp10 için olan usb yazılımını bulamayacaksınız ama ben daha fazla yardım edersem devlet malına zarardan suçlu hissederim kusura bakmayıReyis :)
Bilgisayar tableti görmüyo napıcam?
sağolun yardım lazım olursa söyleriz
La olm şakamısınız siz :D bn buraya kaç aydır alıyodum oraya hatta dünde yine aldm cwm yüklemeye çalışırken o en altta wipe cache pertitiona tıkladım işte ondan sonra tableti kapattım açtım şimdi vestel yazısında kalıyo :D ve bu menüde bişi yapılmıyo
Şimdide USB Aygıtı tanımadı diyo pc ne yapıcam
La olm şakamısınız siz :D bn buraya kaç aydır alıyodum oraya hatta dünde yine aldm cwm yüklemeye çalışırken o en altta wipe cache pertitiona tıkladım işte ondan sonra tableti kapattım açtım şimdi vestel yazısında kalıyo :D ve bu menüde bişi yapılmıo menu de bi şey yapılmıyo mu? olum tabletin rom'unu silmişsin konuşuyosun.en önemli yerlerden biri lan orası.
Yeni ROM naısl yüklenir tablete
usb bağlanmıyorsa pc yi ve tableti yeniden başlat , resetle