SnapPea adlı programı kuruyoruz orda tabletimiz için uygun driveri bulup indiriyor ce bilgisayardan tabletimizi yönetebiliyoruz.bu programı kapatıp unlockroot ile yapacakmışız bi vestel vp10 u root eden birine sormuştum böyle anlattı.ama free versiyonla olmuyor denedim bi de pro versiyonlaBu adreste olması lazım
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
kardeşler root atınca ne oluyor tablete...
kardeşler root atınca ne oluyor tablete...
SnapPea adlı programı kuruyoruz orda tabletimiz için uygun driveri bulup indiriyor ce bilgisayardan tabletimizi yönetebiliyoruz.bu programı kapatıp unlockroot ile yapacakmışız bi vestel vp10 u root eden birine sormuştum böyle anlattı.ama free versiyonla olmuyor denedim bi de pro versiyonlayapabilen var mı?
beyler tabletim hem internete giriyor hem oyun açıyor çözümü buldum buna alıntı yapın hepinize açıklıcam istediğim zamanda uçak moduna giriyor
arkadaşlar benim tabletin kapatma tuşu bozuktu servise gönderdim geldi ancak tablete hiç dokunmadan göndermişler sizce neden?
root layacak arkdaşlar sakın denemeyin ben denedim tabletin yazilimi kırılmıştır diyor 2kere rootladım rom içinde içendi romu çıkarıp yerine yeni rom takmak yaterli olur ama denemek isteyen babayiğit yoktur yani
Yav şöyle yazıyosunuz sonra bidaha cevap yazmıyosunuz.Bundan sonra deneyin olursa yazın olmadan yazmayın.Bide şu bulduğunuz yöntemleri paylaşsanız artık.Şurada 1 hafta kaldı.Sınavlarda bitti zaten.
eee tek çözüm bu mu o kadar uğraş boşunamıydı.
ben varım bende yedek tablet var zaten güncelleme yaparken kapattım açılmıyo onu nasıl yapabilirim içini açıp bilgisayara mı bağlamalıyım bi anlatırsan çok sevinirim
Böylce yeni bir android sürümü atıp serbestçe kullanbiliriz
Rootlamaya çalıştım kaç defa ve olmuyor rom desteklemiyor adb den de aynı sonucu aldım
adb'deki iki hata:
permission denied
error:closed
rootlarken ikisinden birini alıyorum
beyler dediğim gibi tabletin içini açıp romu bilgisayara bağlayıp formatlasam olur mu bir yol gösterseniz
bence yeni rom takatırmak daha mantıklı
beyler dediğim gibi tabletin içini açıp romu bilgisayara bağlayıp formatlasam olur mu bir yol gösterseniz
rootlamadan root izni için http://mediafire.com/?pb3t8nadpe69g9j olacaklardan ben sorumlu değilim
rootlamadan root izni için http://mediafire.com/?pb3t8nadpe69g9j olacaklardan ben sorumlu değCihaz rootluysa işe yarar yoksa yaramaz denedim yaramıyor.
[Beyler bu cihaza root atılmıyo boş boşuna denemeyin.Format atmayı deneyin sd kartla çünkü vestel sd kartı format atmak için açmış bide güvenli moda soktum tableti acaba bir işe yarar mı sistem uygulamalarını falan kaldırmak için.
tablete root atınca ne olur zararları veya yararları nedir lütfen acil bilgi..varsa tablete root atma programı sölermisiniz birde kaspersky hariç başka program varmı birde market
ç
güvenl mod tabet açılırken ses tuşlarının 2sine birden basılı tuulararak açılır he bide nova launher daki ana ekrana uzun basılınca etkinlikler diye byr var bizden gizlenmiş çoğu ayarları açabiliyoruz ve dahası mdm nin alt menüleri de çıkıo eğerolara bişi yapabilirsek tamamdır yardımınızı tüm tablet kullananlar olarak beklioruz.
Beyler bizim okuldaki bt hocası cuma günü tabletleri toplayacak.Yaz tatilinde tablet olmuyacakmış.Şu yöntemleri bilen biri bana özel mesajdan söyleyebilir mi!Tableti vermesem acaba unuttum falan desem vermesem olur mu?Öyle yapmayı düşünüyorumda.
Bu arada güvenli moda almak için
1-Önce tabletimizi kapatıyoruz.
2-Daha sonra açıyoruz.
3-Tablet açılırken Siyah Ekranda Vestel yazan yere gelince ses kısmaya basılı tutuyoruz.
4-Tablet açıldığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısı yazacaktır.Eğer güvenli moddan çıkmak istiyosanız tableti kapatıp açın.