arkadaşlar ben kendime da fazla msn adresi açarsam zarar görürmüyüm yoksa yanlışlıkmı yapmış olurum ve ya riski varmı
fazladan msn adresi açma
Ben de 4 tane var şu anda:)
Kullanım amacına göre açarsın.Zararı olmaz sadece parolaları unutma:)
Sitede size demiyorki birden fazla hesap açmamalısınız diye. İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Ama arada bir can sıkıntısı diye hesap açmak bence gereksiz. Dip not olarakta sadece fazla hesap açma olayını Gmail servisinde yapamıyorsunuz. Çünkü sizden üye olurken doğrulama için Cep Telefonu numarası istiyor. Kısacası her telefon için tek hesap. Ama Windows Live'ın böyle bir problemi yok.
Alabilirsin ve alda bence. Örneğin,
1.olarak arkadaşların, dostların, ailen için yani yüzyüze tanıdıkların için
2.olarak site veya forumların üyeliği için. bkz. [email]nitec-84@w.cn[/email]
3.olarak kendini hangi siteye veya foruma yakın görüyorsan onun isminde bir mail adresi açabilirsin ve o sitedeki arkadaşlarını yöneticileri vs ekleyebilirsin. bkz. [email]nitec-84@chiponline.com[/email]
Biraz abartı gibi olabilir ama bence böyle daha güvenli.
Alabilirsin, hiçbir şey olmaz. Ben beş taneye yakın MSN adresi aldım hiçbir şey olmadı. :D Hala da almayı düşünüyorum. :P
ne zararı olabilir ki sınır yoktur.
Sitede size demiyorki birden fazla hesap açmamalısınız diye. İstediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Ama arada bir can sıkıntısı diye hesap açmak bence gereksiz. Dip not olarakta sadece fazla hesap açma olayını Gmail servisinde yapamıyorsunuz. Çünkü sizden üye olurken doğrulama için Cep Telefonu numarası istiyor. Kısacası her telefon için tek hesap. Ama Windows Live'ın böyle bir problemi yok.küçükken sıkıntıdan yapıyodum onu :D