mbr arkadaşlar bir sorum olucaktı , bugün mail kutuma fbıdan bir mail geldi, ama doğru mu değil mi pek anlayamadım, mailde document diye rarlı bir dosya var 22 bayt büyüklüğünde içine baktıgımda boş olarak görünüyor zaten spam kutuma düşmüştü mail direk, gelen kutusuna alınca ek göründü, bilgisi olan varmı acaba mail şöyle :
Gönderen: [email=info08290@fbi.gov]info08290@fbi.gov[/email]
Konu : You visit illegal websites
Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 40 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. hbq xe crj
FBI
inanma sakın türkiyenin web sitesine bilişim polisi bıraktı fbi mı bakıyor millet harbiden de amma salak ya :D açmasaydın sakın maili
:) ah be kardeşim ya keşke yapmasaydın neyse herşeyin bir çözümü var tüm maillerini sil kaysperskypure yukle maknanını tarattır temizlensin sonra mail taraması yap modemini resetle girişine şifre koy tamamdır
Bak bak işe bak aynen şöyle diyor özetlersek> Bunlar senin IP'ne girmişler ve 40 tane illegal siteye girdiğini idda ediyorlar. Önemli olarakta not bildirmişler. Lütfen bize dönün diye.. Senin gib bir sürü kurban listeye eklenmiş diyor sonra :)
Sen dönceksin sonra bunlar senin herşeyini ele geçircek. Uzak dur ! :)
FBI daha çok önemli suçlarla ilgilenir ve işi gücü yok Türkiye'ye mi bakacak :)
bu arada maili açınca onlara spam olarak şifre gidebilmi ihtimali var eger açık olan port numaranı öğrendiyse çok kötü olur hemen mailin şifresini değiştir
mailin şifreni dğeiştir hemen hotmailden google sing in yaz mailine gir yukarda accaunt bilgileri var onları ayarla ordan şifreni ayarla
ef bi yay ın işi gücü yok sana mesaj mı göndercek :) ayrıca kaspersky pür yükle çek modemin kablosunu tara ..
FBI ğğğğğğöööööööğğğğğaaaağğğğuuuuğğğüüü Yakında senin indirirler...
Akşam akşam güleceğim yoktu.Benide interpol , CIA , FBI hepsi takip ediyor.Ne olur başımaıza geç diyolarda ben uğraşamam diyorum Kardeşim inanma yaa... Yalan bunlar.Herifler IP'ni bulmuşlar.Bi tane anti virüs yükle.Sistem taraması yap.Silinsin bütün casus programlar.Programlar ve özellikleri bölümünden programlara bak.Eğer hiç tanımadığın programlar varsa sil gitsin.. İnanma bunlara.Boş işler...
Please answer our questions! kesin seni bu soruyla kandırırlar sana söyleyeyim veya bir hacker sana göndermişse kendi e-mail adresini fbi'yın kine benzetmiştir .(taklit etmiştir)
Normalde ben spam mailler hiç bakmam bile bu mailide görmemin sebebi artık 200'ü geçmişti mailler silmek için açtım büyük harflerler FBI mailini görünce ne kadar kendinden emin olsada insan dikkatini çekiyor,rarlı dosyayı açtım kesin girdigim sitelerin excel tablosu vardır diye umuyordum:) ama boş çıkınca anladımki dolandırıcıların işi, ama yinede emin olmak için chipe bi sorim dedim, açtığımdan dolayı bi şey olur mu acaba,avast ve mccafee var her hangi bir şey bulamadılar şuan için, acaba FBI girdigindenmi bulamıyorlar ?