merhaba arkadaşlar elimde fear 2 var ve kuramıyorum
windows 7 kullanıyorum fear 2 den önce steam kurduruyor
steam da hata verior stead.dll bulunamadı gibi bir hata
FEAR 2 KURAMAMA HATASI
arkadaşım windows 7 veri tabanı tam olarak hazır olmadığından bazı oyunları kaldırmaz ve windows xp uzantılı işletim sistemine baktığımızda bazı uzantıları win7 kullanılmamıştır.
Not:Windows 7 veri tabanın yarısı win xp veri tabanını kullanıyor ve sistemde çakışma yaşanır...saygılar
hocam kursan bile win7 işlem yaparken kilitler sistemi benden söylemesi...
merhaba arkadaşlar küfürbaz insancık siteden atıldığına göre size fear 2 nin kurulumu nasıl oluyor yazayım
internetten fear2extract dosyasını indirin
daha sonra dvdleri bir klasöre kopyalayın
sonra indirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkartın
indirdiğimiz dosyayı çıkarttığımız klasöre girin ve INSTALL_FEAR2.bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyoruz
@echo off
set SRC="e:\fear2\Project Origin_disk1.SIM"
set DST="C:\Program Files\GAMES\FEAR2"
bu yerleri endinize göre ayarlayın mesela
set src=setup dosyalarının bulunduğu dizin
set dst=install ediceğiniz dizin
INSTALL_FEAR2.bat çalıştırın tüm işlemler bitince
fix_fear2 klasörünün içindeki whateveryouwant i çalıştırın.
daha sonra fix_fear2 klasörünün içindeki dosyaları steam klasörüne kopyalayın.
çıkardığınız dizine fear2 nin crackini kopyalayın www.gamecopyworld.com da olabilir
iyi oyunlar
meraba arkadaşlar bende oyunu kurdum fakat bende de oyun açılır gibi oluyo fakat sonra masa üsütüne dönüp f.e.a.r. 2 bi hatayla karşılaştı dio benim ekran katımda asus 512 8500 gt kaldırmaması imkansız heralde lütfen yardım edermisiniz????*bu sorunu nasıl çözebilirim???
slm millet.. ben fear2 oyununu aldım fakat kuramıyorum açılcakmış bigi yapıp bi sorunla karşılaştı kapatılması gerek falan diyo..
pc özellikleri:
AMD Sempron Processor 3000+ 1.81 GHz 512 MB RAM
ATI RADEON 9550
TOPLAM BELLK 256MB
ACABA PC DENMİ YÜKLENMİYOR PLEASE YARDIM HEMEN..
ewet 256.. geçen demosunu indirdim o çalıştı ama bu elimdeki cd den çalıştıramıyorum..