....
FEAR 3 te bitti yaww:(((
fearın diger serileri korkutucumuyduki :D anca ekrana bir 2 hayalet yapısıyo başka bişey yok fazla dalmadıkca korkunc bi oyun değil.
ha pardon ben dediginden diger serileri daha korkunc gibi anladım :D bu oyunu oynarken korkudan pc basından kacanlar var ya :D bence gear of war fear 3 ü ezer gecer süper bi oyun yaratıksa babası var şiddetle tavsiye ederim gamespot sitesinden bile 10 üzerinden 9.0 aldı gears site editörü bile 9.2 veriyor ondan sonra fear pek sarmaz insanı :D
gears of war 1 var pc versiyonu suan onu oynuyorum ben tarihi 2008 yapmak gerekiyo ama olsun 2 nin pc versiyonu yok 3 de daha cıkmadı sanırım cıkarsa pc yede gelicek diyolar ama varsayım tabiki gercekten cok iyi bi oyun 3 pc ye gelirse baya iyi iş yapar 2012 ye dogru gelebilir diyolar ama dogru yanlıs bilmiyorum bence pc ye gelmesi düşük ihtimal haber ve yorumlardan öle geldi bana 2 cıkmadı çünki 3 de cıkmayabilir
arkadaşlar biri bana yardım etsin kafayi yiyecem valla , fear 3 te bir yeri geçemedik 100 kere oynadım geçemedim... bir tane robot var öldüremiyorum havadan atlıyor kaçacak yerde yok her seferinde ölüyorum lütfen yardım edin
Dead space 2 daha iyi bundan FEAR 3 komedi gibi :D
silahlı korku oyunları kolay geliyo bana biraz korkutmuyor acıkcası böle ammesia dark descent- penumbra serisi gibi oyunlar daha korkutucu oyunlarım özelligi şifreler felan cok ender yaratık cıkıyor gerilim cok iyi fear felan hikaye cok sürükleyici güzel oyunlar dün oynadım mesela mors alfabesiyle kapının şifresini sölüyo ölen adam kurtulan varsa çözsün diye çözmek cok eglenceliydi 5 kere kesik dıtlar 5 harfi ffelan bos gibi görünen bi notum mor ışıkta cıkması oyunların full türkçe olmasıda notlar felan cok iyi oluyor bu oyunlardan sonra fear tırt geliyor acıkcası.
arkadaşlar Allah rızası için bir yardım edin ya , geçemedim oyunu.... msn mail yoluyla olsada olur cagataytadelen@hotmail.com....
arkadaşlar biri bana yardım etsin kafayi yiyecem valla , fear 3 te bir yeri geçemedik 100 kere oynadım geçemedim... bir tane robot var öldüremiyorum havadan atlıyor kaçacak yerde yok her seferinde ölüyorum lütfen yardımevet dediğin robot benide zorlamıştı taktik olarak mümkün olduğunca ondan uzak dur ve sürekli hareket edet ve firsat bulunca eteş et.