fedakarlık

Banned
17-05-2007, 19:32   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
203 mesaj

genç bir anne veya baba olduğunuzu düşünün . 2 tane çocuğunuz var ve siz ölümcül bir hastalığa yakalandınız . ölmeden önce çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz ve eşinize sevgiyle sadakat gösterecek biri arayışına girermisiniz .

şahsıma ben böyle birşeye asla teşebbüs etmem . sevgim ve kıskançlığım buna engel olur ve mantığımda bunu kabul etmez .

mustafa-k
17-05-2007, 19:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
365 mesaj

mecburen kabul ederim dostum yapcak başka bişey yok. o güne kadar onları yanımdan ayırmam. Ama o günden sonra ister istemez bu olcak zaten.

ufuks
17-05-2007, 19:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Çok zor bi soru be.Şartlara göre değişir. Eşim ve çocuklarım benden sonra rahat bi hayat sürecek durumdaysalar bunu yapmazdım.Ama benden sonra zorlanacaklarını düşünürsem önce akrabalar en son çare başka biri olabilir.

Zülfikar
18-05-2007, 13:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
ufuks
Çok zor bi soru be.Şartlara göre değişir. Eşim ve çocuklarım benden sonra rahat bi hayat sürecek durumdaysalar bunu yapmazdım.Ama benden sonra zorlanacaklarını düşünürsem önce akrabalar en son çare başka biri olabilir.
kesinlikle aynı fikirdeyim.Ben kesinlikle böyle bir şeye dayanamam.Hem benden sonra yerime geçebilecek aileme benim
gösterdiğim şefkati ve bağlılığı gösterecek biri olduğuna da
asla inanmıyorum.Ancak filmlerde olur bu hikaye bir,ikincisi
yerinize geçen insan sizin hayatınızı yaşamak zorunda çok saçma bence.Orda mağdur olan her zaman çocuklardır.Üvey bir
baba veya anne her zaman ihtimal dahilinde.Ölü hayatı değişen çocuklar olacak.Benden sonra Allaha emanet...tek cümle.yerime bir figüran asla koyamam...

BOOMFUNKMCS
18-05-2007, 13:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

bunu yıllar önce o kadar çok düşündüm kiii....

bu yüzden dua ederken, en son yaşama veda edecek kişi olmak isterim ama isteğe bağlı olmayacağını bildiğimden düşünmemeye çalışıyorum.takmayın kafanıza

:D
yarın hafta sonu gülün eğlenin.

Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 18 Mayıs 2007 13:35
erkanc
18-05-2007, 14:55   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

o kadar geniş mezhepli adam yoktur varsa da o başka bir şeydir

Son Düzenleme: erkanc ~ 18 Mayıs 2007 14:55