Slm arkadaşlar;
Daha yeni feel hurricane 2 aldım. Ön ve arkadaki 2 büyük fandan şikayetim yok, ama psu'dan gelen ses beni deli ediyor. Uçak gibi yaw, fanı bi durduruyom direk ses azalıyor. Artı işlemci fanından da ses geliyor malumunuz. Bi de yana takılmış bir fan var şu ufak olanlardan, o da çok hızlı döndüğünden çok ses çıkarıyor(gereksiz ama ışklı diye söküp atamıyorum).(Eğer sistemin ne derseniz sistem şu:p5w dh dlx, e6400, 1 dvdrom, 1 samsung 160 gb hdd-1 tane daha raid geliyo-, 1 gb 667 mhz ram-twinmos,1 gblik daha alınacak-,x1600 512 mb (!)..)
1-Gidip seasonic s12 600 watt alayım mı? Bu aletin fanı kasanın içine mi üflüyor? Gerçi tam arka fanın üstüne üflüyecek, bi sorun olmaz herhalde...
2-Aerocool Dominator alacağım ama slotları kapayabiliyormuş, acaba p5w dh dlx'te ram slotlarını kapama ihtimali var mı? Ayrıca yan kapaktaki o işlemciye uzanan plastik parça(çıkabiliyor mu bu parça??) bu soğutucuya engel teşkil eder mi? Olmadı cetvelle tek tek ölçecem...
3- Kasanın yanındaki deli saçması fanı napayım, onun soğutmasına gerek yok aslında ama ışığı yüzünden atamadım dediğim gibi.. Ne gibi bi çözüm önerirsiniz?
Cevplarınızı bekliyorum, saygılar, sevgiler....