Felaketlere karşı StorageCraft ile korunuyor

CHIP Online
25-11-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nı düzenleyen şirket, verilerinin güvenliğini bu ürünle sağlamayı seçti

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fel ... orunuyor_37167.html

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nı düzenleyen Hannover Fairs İnterpro Uluslararası Fuarcılık A.Ş. iş sürekliliği için StorageCraft'ı tercih etti. Konusunda dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan StorageCraft; sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yenilikçi disk tabanlı yedekleme, felaket kurtarma ve veri koruma çözümleri sunuyor. CeBIT Bilişim, Microsoft Small Business Sunucularını StorageCraft ShadowProtect ile koruyor.


Kurumlar için 7 gün 24 saat boyunca bilgi akışının devam etmesi çok büyük önem taşıyor. Ancak öngörülemeyen arızalar, elektrik - ağ kesintileri ya da doğal felaketler, bilgi sisteminde duraksamalara neden olabilir. Bilgi sistemlerinin kesintisiz ya da minimum kesinti ile yoluna devam etmesi gerekirken, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler, bu türden altyapıları finansal olarak sağlamakta zorlanabiliyorlar.


StorageCraft, burada devreye girerek, kesintisiz sistemlerin rahatlığını uygun fiyata sağlarken, özellikle ShadowProtect ürünüyle felaket halinde çöken sistemleri 2 dakika içinde yedek imajlarından yeniden çalışır duruma getirebiliyor. Böylece işletmeler için hayati önem taşıyan iş sürekliliği sağlanırken, veri kaybı olmuyor ya da minimum düzeyde kalıyor.


Tüm Konu: Felaketlere karşı StorageCraft ile korunuyor

Kaynak: www.chip.com.tr