bravo harika resim:)))
Fenerbahçe UEFA Kupasını Alınca Ne Yapar?
- 1
- 2
bence zekice yapılmış güzel bir espri.Kimse öLe kavga felanda etmiyor
OnnuuRAma esprinin de b**kunu çıkarmışsınız...Allah'tan bu forumda anlayışlı arkadaşlarda var...
Ben takımlarla ilgili bi çok böle komik şeyler gördüm (kendi takımımada) gülüp geçtim...
:D Saol kardeş müthişti valla gülmekten kriz geçirdim :D en büyük gs
saat 20:45 gösterince akan sular durar adnan polatın sular akar :)
alemde tek kral varsa yoksa şanlı kanaryam :)
evde anamızı okulda manitamızı sırada defteri bıraktık geldik sana kanaryam :)
tüm fenerli kardeşlerime gelsin
ersinbakarsaat 20:45 gösterince akan sular durar adnan polatın sular akar :)ersinbakar süpersin
alemde tek kral varsa yoksa şanlı kanaryam :)
evde anamızı okulda manitamızı sırada defteri bıraktık geldik sana kanaryam :)
tüm fenerli kardeşlerime
kan akmasada sarı larcivert göznlümüzde 2 renk gezer oda sarı larcivert
elimizde olmasada sopa gözlerimzden akarsada yaş sana fedadır sevdalı kanaryam
ellerimiz tutar hep beraberiz tek yürek tek bilek ölümüne efsane geliyor şanlı fenerbahçe :) seven canlara yenileriyle
böyle mevzu olsun kanaryama yazılacak çok sözlerim var kaç kere sabahladım kadıköyümün yollarında bir maçbileti için sevdik kaldırımları
ersinbakarkan akmasada sarı larcivert göznlümüzde 2 renk gezer oda sarı larcivertHadi hadi biraz yaratıcı ol nerden yaptın bu alıntılar
elimizde olmasada sopa gözlerimzden akarsada yaş sana fedadır sevdalı kanaryam
ellerimiz tutar hep beraberiz tek yürek tek bilek ölümüne efsane geliyor şanlı fenerbahçe :) seven canlara yenileriyle
böyle mevzu olsun kanaryama yazılacak çok sözlerim var kaç kere sabahladım kadıköyümün yollarında bir maçbileti için sevdik kaldırımları
byburak2008» Dünyada iki türlü insan topluluğu vardır biri fbliler diğeri ise fbli olduğunu bilmeyenler.
»>» Ölümüne GeNcFB «<«
alıntı: kendim :) Bravo ErsinbakarBirde takımları şampiyon olamadı diye takım otobosüne saldıran , küfür eden , el kol hareketi yapan ,kejman adlı oyuncusuna güzel ingilizcesi ile "ARE YOU PLAYER" diye dalan , Alex sin arabasının arkasından bira şişeleri atan , geçmişte Rüştü'ye arabasında tekme tokat girişen büyük Fenerbahçe taraftarı var onlarıda unutmamak lazım öyle değilmi... Aşağıdaki adreste sağdan ikinci video yu izlemenizi şiddetle tafsiye ederim.
http://www.ezikfb.com/
QUAKE-4Birde takımları şampiyon olamadı diye takım otobosüne saldıran , küfür eden , el kol hareketi yapan ,kejman adlı oyuncusuna güzel ingilizcesi ile "ARE YOU PLAYER" diye dalan , Alex sin arabasının arkasından bira şişeleri atan , geçmişte Rüştü'ye arabasında tekme tokat girişen büyük Fenerbahçe taraftarı var onlarıda unutmamak lazım öyle değilmi... Aşağıdaki adreste sağdan ikinci video yu izlemenizi şiddetle tafsiye ederim.
http://www.ezikfb.com/
Sitede baya güzelmiş hea
Yanlız konu çığırından çıktı en iyisi susmak bence...
OnnuuR
Sitede baya güzelmiş hea
Yanlız konu çığırından çıktı en iyisi susmak bence...Bencede susmak en iyisi görüntüler herşeyi anlatıyor zaten görünen köy kılavuz istemez...
Bahsettiğim video da olanlar fenerbahçe taraftarları değilmi burak çığım televizyonlar da vermedimi bu görüntüleri ne var yani yalan değil birşey değil neyse uzatmaya gerek yok gerçekler acıdır...
Ve son olarak seninde geçmişte koyduğun resimleri biliyoruz bir şey varsa bu karşılıklıdır sadece beni suçlaman yanlış bir suç varsa bunda ikimizinde payı var...
QUAKE-4Bahsettiğim video da olanlar fenerbahçe taraftarları değilmi burak çığım televizyonlar da vermedimi bu görüntüleri ne var yani yalan değil birşey değil neyse uzatmaya gerek yok gerçekler acıdır...Heee. Heee. Sadece Video var O sitede Video oldugundan eminsin herhalde ?Ve son olarak seninde geçmişte koyduğun resimleri biliyoruz bir şey varsa bu karşılıklıdır sadece beni suçlaman yanlış bir suç varsa bunda ikimizinde payı var...
byburak2008Heee. Heee. Sadece Video var O sitede Video oldugundan eminsin herhalde ?Ben sadece video için sitenin adresini verdim çünkü video bir youtubede var (ki youtube kapalı) birde o sitede var zaten anlattım sağdan 2. videoya bakın diye sitede başka şeylere bakın demedim... Neyse uzatıpta birbirimizi kırmayalım o takım bu takım için ara sıra oluyor böyle şeyler kendimizi tutamayıp yazıyoruz sende bende bazı şeyleri tartışalım ama kavga etmeyelim doğrusuda bu değil mi?
QUAKE-4Ben tartışmaktan bıktım bu konular yüzünden ...Ben sadece video için sitenin adresini verdim çünkü video bir youtubede var (ki youtube kapalı) birde o sitede var zaten anlattım sağdan 2. videoya bakın diye sitede başka şeylere bakın demedim... Neyse uzatıpta birbirimizi kırmayalım o takım bu takım için ara sıra oluyor böyle şeyler kendimizi tutamayıp yazıyoruz sende bende bazı şeyleri tartışalım ama kavga etmeyelim doğrusuda bu değil mi?
byburak2008Ben tartışmaktan bıktım bu konular yüzünden ...
Sarıyla kırmzıyla anlımızın akıyla şampiyon galatasaray ezikler burayı karıştırayın. önce takım ruhunu öğrenin bizim başkan azize gibi oyunculara fırça atmıyor demiyor sizi soğan gibi doğraraım.
arkadaşlar alıntı değil tamamen duygusal
Gs liler hadi burayı ayağı kaldırarım HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK CİMBOM DOĞUŞTAN FANATİK ÖLÜMÜNE HEMDE ÖLÜMÜNE.
yusuf99Sarıyla kırmzıyla anlımızın akıyla şampiyon galatasaray ezikler burayı karıştırayın. önce takım ruhunu öğrenin bizim başkan azize gibi oyunculara fırça atmıyor demiyor sizi soğan gibi doğraraım.
Arkadaşım laflarımıza dikkat edelim kimsenin hakaret içeren mesajlar yazmaya hakkı yok bende galatasaraylıyım ama bu yaptığın ayıp ne o ezik falan...
- 1
- 2