Fenerbahçe UEFA Kupasını Alınca Ne Yapar?
Fenerbahçe UEFA Kupasını Alınca Ne Yapar?
- 1
- 2
Agagagagagagaga..Çok komik...İşte senin gibiler yüzünden bu forumda kavga çıkıyor ya GS-FB kavgası..
erdem187Agagagagagagaga..Çok komik...İşte senin gibiler yüzünden bu forumda kavga çıkıyor ya GS-FB kavgası..Kavgaya gerek yok dostum sadece ince bir espiri küfür falanda yok yani hakarette etmedik...
Bende önemli bir konu sanıp açmıştım yani..Espri yapmak yerine ciddi takılsak?Artık bu espriler baydı..
Tamam arkadaşım ciddide oluyoruz yeri gelince ama bazende insan eğlenmek gülmek istiyor ama emin olabirsin kötü niyetle açmadım konuyu bu sadece bir espri yani içinde hakaret yok küfür yok öyle olsa zaten açmazdım konuyu inan
takım tutmadıgm içn problem yok :) relaxxxx sakin olalım tmm güzel resim teşekürler
QUAKE-4 bunu yaptın mutlu mu oldun ???
07BENER07QUAKE-4 bunu yaptın mutlu mu oldun ???Boşver kardeşim.Onlarında eğlencesi bu...
İnanın sizi anlayamıyorum bu fotoğrafta ne var ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz sadece bir espiri bu nihayetinde...
Resimde ne fenerbahçe kulübüne nede taraftarlarına hakaret içeren bir durum yok bu kadar önyargılı davranmanızın nedeni nedir anlayamadım...
Evet öyle davranmanın nedeni Fenerbahçeli olmamdır
bence güzel bir espri , olayı ciddiye alıp tartışmaya gerek yok.
bir dostbence güzel bir espri , olayı ciddiye alıp tartışmaya gerek yok.Ne güzeli ya, SÜPER ESPİRİ :)
QUAKE-4Kavgaya gerek yok dostum sadece ince bir espiri küfür falanda yok yani hakarette etmedik...Senin bu resmi koyman zaten hakaret başlangıcı,
o zaman bende resim koyarım altınada ince espiri yazarım olurmu
YAHU KÜFÜR ETSEM BU KADAR TEPKİ ÇEKERDİ ANCAK OLAYI BU KADAR BÜYÜTMENİN NE ANLAMI VAR...
KOYDUĞUM FOTOĞRAFTA KÜFÜR VEYA HAKARET OLSA ZATEN FORUM YÖNETİMİ KONUYU KİLİTLERDİ.
KONU KİLİTLENMEDİĞİNE GÖRE SORUN YOK....
QUAKE-4YAHU KÜFÜR ETSEM BU KADAR TEPKİ ÇEKERDİ ANCAK OLAYI BU KADAR BÜYÜTMENİN NE ANLAMI VAR...Elbette Sorun Yokdurda. Ama Böyle Konular Daima Bişeyleri Tetikler. Bu Resimde Hakaret Olmadıgından EMİNMİSİN !KOYDUĞUM FOTOĞRAFTA KÜFÜR VEYA HAKARET OLSA ZATEN FORUM YÖNETİMİ KONUYU KİLİTLERDİ.
KONU KİLİTLENMEDİĞİNE GÖRE SORUN YOK....
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 17 Haziran 2008 00:41
zorla benide sokacaksızı 2 li sataşmalarınıza bende es es maçlarında ki sloganları yassam oooo ama gelince görürsünüz gerek kalmas :) nasul olsa süperlige çıktık kemal amcam ronaldiniho (bölemi yazılıyo bilmiyorum) aramaya adamlarını yollamış brezilyadan çakma getittirecekmiş ben öyle duydum görecez Rıza Çalımbay neler yapacak bekliyorum (imza törenine gitmek lasım kemal amcama sergenin imza töreninde açığın üstünü kapat dedik bi icraat yok ama :))
byburak2008Elbette Sorun Yokdurda. Ama Böyle Konular Daima Bişeyleri Tetikler. Bu Resimde Hakaret Olmadıgından EMİNMİSİN !BY BURAK KARDEŞİM BANA GÖRE YOK SANA GÖRE VAR...SANA BİR SORU:BU FOTOĞRAFTA {GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALINCA NE YAPAR PLAYSTATİON'U KAPATIR YATAR} YAZSA İDİ YİNE HAKARET OLDUĞUNU DÜŞÜNECEKMİYDİN.
QUAKE-4BY BURAK KARDEŞİM BANA GÖRE YOK SANA GÖRE VAR...Her Hangi Takımı Koyarsan Onunun Taraftarına Görede Hakaret Sayılır. Cünkü Bu Sözlerin İcinde İnce Ve Gizli Anlamalar Yatıyor. Kısacası Hangi Takım Altında Bu Sözler Söylenirse O takımın Taraftarıda Gönül Verenleride Bunun Karşısında Bi Savunma Göstermesi Hakkıdır.SANA BİR SORU:BU FOTOĞRAFTA {GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALINCA NE YAPAR PLAYSTATİON'U KAPATIR YATAR} YAZSA İDİ YİNE HAKARET OLDUĞUNU DÜŞÜNECEKMİYDİN.
İster Hakaret Olsun Olmasın...
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 19 Haziran 2008 20:09
Forum kuralları..
maddexxxx :
Forumlarda “trollük” tapmak. “Trollük” şu şekilde tanımlanabilir: Karışıklık çıkartmak ve insanları kışkırtmak için mesaj göndermek. Bunun bir örneği, herhangi bir konuya yapıcı eleştiri ya da yorum içermeyen, konuyu saptıran yorumlar göndermektir. !!!!
arkadaşımız bu amaçla yollamamış olabilir mesajı tabiki.. ama adminlerimiz böyle anlarlarsa bana kadar yolu var..bence kapatın konuyu!
byburak2008Her Hangi Takımı Koyarsan Onunun Taraftarına Görede Hakaret Sayılır. Cünkü Bu Sözlerin İcinde İnce Ve Gizli Anlamalar Yatıyor. Kısacası Hangi Takım Altında Bu Sözler Söylenirse O takımın Taraftarıda Gönül Verenleride Bunun Karşısında Bi Savunma Göstermesi Hakkıdır.TAMAM ARKADAŞLAR FORUM YÖNETİMİNE SESLENMİŞSİNİZ ONLAR GEREKENİ YAPAR AMA YİNE SÖYLÜYORUM BU MESAJDA HİÇBİR HAKARET YOK VE BEN BU MESAJI KESİNLİKLE HAKARET ETME DÜŞÜNCESİ İLE GÖNDERMEDİM.İster Hakaret Olsun Olmasın...
BY BURAK ARKADAŞTA HAKLI ÇÜNKÜ O RESİME FENERBAHÇE GÖZLÜĞÜYLE BAKIYOR BEN GALATASARAY GÖZLÜĞÜYLE BAKIYORUM.
- 1
- 2