Fenomen yarışmasını izleyen varmı bazıları yapılan gösterilerde hile olduğunu söylüyorlar ama ben buna inanmıyorum o yarışmada olanlar hepsi gerçek ya siz ne düşünüyorsunuz düşünce gücü ile kaşık bükme falan başkasının zihnini okuma yarışmanın birincisi berk oldu.
FENOMEN YARIŞMASI STAR TV
İnsan beynini verimli kullanamayınca da kullananlara "hile yaptı" diyor... Basit kaçış yolu işte :)
valla beni çok etkiliyor.dikkatle izliyorum.özellikle adını unuttum galiba berkti şu wubu büyüsü felan yapan adam,onun yaptıkları çok iyi...
Urinin kaşık kırma olayı bir hile gibi görünüyor internette
bir video izledim adam kaşığı defalarca büküp tam kırılma noktasına geldiğinde bırakıyor daha sonra hafif titreterek kırımasını sağlıyor
Türk bir ilizyonist hatırladığım kadarıyla bunun bir ilizyon göz yanıltması olduğunu aksini söyleyenin sahtekar olduğunu söylemişti.
Sigara bıraktırma olayı ise reklam kokuyordu gösteri sonunda sinan çetin arkadaşlar marlboro'dan yetkililer burada marlboronun firması philip morris'tir çoğu kişi bu adı bilmez marlboro diye bilir ama üstünhe basa basa marlboro demesi derin şüpheler uyandırdı ne alaka marlborodan gelmişler.
Bence bazı sapıkça konular 6.his yok zihin gücü diyerek sergileniyor kuklaya iğne batıran çocuk garip garip kelimeler söylüyor kimle konuşuyor garip bir lisanla ne olduğu belirsiz bir kitabı okuyup saçma sapan işler yapıyor bu konular insanın pisikolojisini bozar inanmayın bunlara bunlar hile ve aldatmacadır uzak durun böyle şeylerle ilgilenmeyin sağlığınız açısından sapıtırsınız.